in

Ernstig verbrande hond wordt door brandweerman geadopteerd

Een hond die zo was verband dat ze ingeslapen zou worden, is volledig hersteld en heeft een thuis gevonden bij een brandweerman en zijn familie.

Lexi Ann overleefde een verschrikkelijke brand in haar voormalige huis in Minnesota. Haar nestje puppy’s had minder geluk en overleefde de vreselijke vlammen niet.

Ze overleefde op een wonderlijke manier, haar plastic kennel smolt om haar heen en op haar, waardoor ze aan het vuur kon ontsnappen, aldus Ruff Start Rescue.

De vorige eigenaars van deze moedige hond vertelden de dierenarts dat ze haar moesten tegenhouden om terug in het brandende huis te gaan, om haar puppy’s te redden.

LEES OOK!
Drie mensen gespietst tijdens eerste dag van Spaans stierenfestival.

Hoewel ze het overleefde, had Lexi ernstige brandwonden. Ze zou worden ingeslapen, omdat haar voormalige baasjes de medische onkosten zich niet konden veroorloven.

Gelukkig werd de dierenarts die haar behandelde verliefd op Lexi. De viervoeter werd overgebracht naar Ruff Start Rescue, een dierenopvang die pleeggezinnen regelt voor verlaten huisdieren.

Terwijl ze zich bij haar nieuwe pleeggezin bevond, las een brandweerman uit Indiana haar trieste verhaal.

Normaal gesproken verzorgt Ruff Start geen adopties tussen verschillende staten, maar in dit geval werd een uitzondering gemaakt. Het was duidelijk een perfecte match!

LEES OOK!
Vrouw met fles op het hoofd geslagen

Afgelopen week zaterdag reden Travis en zijn gezin (waaronder hond Odin) elf uur lang om Lexi Ann te ontmoeten. Het was liefde op het eerste gezicht en Lexi heeft nu haar thuis gevonden!

Travis is een fulltime brandweerman en weet heel goed op welke manier vlammen het leven van mensen en dieren kan beïnvloeden.

Hij zal Lexi ook naar een speciaal kamp meenemen voor brandwondenslachtoffers, om kinderen te helpen met hun genezing.

Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt is Lexi „zo lief als het maar kan en heeft ze een zeer sterke wil om te leven”.

Wat een inspiratie!

Rowena (23) eet alleen maar kip, ei, noedels en roze koeken

Moeder met kanker wordt verteld zwangerschap te beëindigen: „Ik hield voet bij stuk en weigerde”