in

Erika haalt stiekem haar gsm uit haar zak en neemt foto wanneer ze ziet wat man doet met klein meisje

Mensen zouden een vergunning moeten verdienen om ouder te mogen zijn.

Hoewel de meeste ouders goed zorg dragen voor hun kinderen, zijn er ook uitzonderingen.

De schokkende beelden hieronder werden genomen door een vrouw die aan het shoppen was in een Walmart-winkel in Texas. Duizenden mensen zijn razend op de vader in de foto’s voor het manier waarop hij zijn dochter behandelde.

Gelukkig durfde de vrouw de man aanspreken.

Erika Burch was boodschappen aan het doen in een Walmart-zaak in Cleveland, Texas, toen iets haar aandacht trok. Een klein meisje leunde precies wat voorover tegen haar vader, op een vreemde manier.

Erika keek dichter en zag tot haar grote verbijstering dat de vader het meisje haar haren vast had en haar voortsleepte door de winkel bij haar haren.

De gebeurtenis vond plaats afgelopen september, en Erika vertelde aan CBS dat ze hoorde hoe het meisje protesteerde.

Lees ook  Oude man confronteert jonge mama in winkel – zijn schokkende boodschap zal ze voor altijd onthouden

“Ze bleef zeggen ‘stop’, ‘aub stop’, ‘je doet me pijn’, ‘stop’, ‘ ik beloof dat ik het niet nog eens zal doen. Stop aub’”, zei Erika.

Erika confronteerde de vader en vroeg hem om zijn dochter los te laten. Maar de man zei enkel dat Erika haar maar niet moet bemoeien met zijn zaken. Maar Erika weigerde om er gewoon te blijven staan en ze nam haar camera en nam een foto van de mishandelingen.

Erika gaf de man daarna aan de politie.

Helaas zeiden ze dat ze het niet verder kunnen opvolgen. Ze wezen er op dat er geen bewijs was dat het kleine meisje pijn had. De politie merkte dat het meisje geen enkele blauwe plekken had op haar lichaam. En ze zeiden dat de vader het recht heeft om zijn dochter te straffen zolang hij haar geen pijn doet.

Lees ook  Onthoofd vrouwenlichaam aangetroffen - zoon verdacht

Erika bleef volhouden dat dit onacceptabel was om een kind zo te straffen, en plaatste de foto op Facebook, waar hij duizenden keren gedeeld werd.

De gebeurtenis werd opgepikt door de media, wat ervoor zorgde dat de politie uiteindelijk de zaak toch eens zou onderzoeken. De sociale diensten hebben ook onderzocht of het haartrekken ook mishandeling was.

Ik ben zo blij dat Erika opkwam voor het meisje door haar vader op de vingers te tikken en het te melden aan de politie! Een kind aan het haar trekken is sowieso kindermishandeling!

Als je ziet dat een kind wordt mishandeld, aarzel dan niet om in te grijpen. Deel dan ook aub dit verhaal om anderen erop te wijzen dat als dit gebeurt, er moet ingegrepen worden!

Man redt een wilde beer van de verdrinkingsdood. Hij kwam er met een paar krassen vanaf.

Dokter bevalt van haar eigen baby. Dan krijgt ze een berichtje dat haar naar de andere kamer doet rennen.