in

Er bestaat nu ijs dat smaakt naar de hotdogs van HEMA

Het is volop zomer en dat betekent onder andere dat we ons massaal naar de dichtstbijzijnde ijsjeszaak reppen. Niets zo heerlijk als een smeuïg ijsje om de hitte het hoofd te bieden.

Velen onder ons kiezen voor klassiekers als vanille of chocolade, maar als je eens zot wil doen, moet je een bezoekje brengen aan onze Noorderburen.

Het hoeft niet altijd een klassieker op een hoorntje te zijn. Soms voel je je nu eenmaal in een avontuurlijke bui en heb je zin om eens ijs met een bijzonder smaakje te testen. In het Nederlandse Leiden ben je daarvoor aan het perfecte adres.

Lees ook  33-jarige vrouw komt na een beroerte in een coma terecht. Maar als ze ontwaakt laten artsen haar baby aan haar zien, waarvan ze niet eens wist dat ze die had

Big Mac-ijs
Iedereen kent de Nederlandse winkelketen HEMA en velen zijn wellicht ook bekend met hun hotdogs.

IJsmaker Matthijs Bollen uit Leiden besloot om deze zomer eens uit te pakken met een specialleke en bedacht daarom ijs dat precies smaakt naar de welbekende hotdogs.

Hij was daarmee niet aan zijn proefstuk toe, want enkele jaren geleden bracht hij ook al Big Mac-ijs uit.

Lees ook  Yolanthe krijgt kritiek op ‘te blote foto’: ‘Waarom doe je dit?’

En als je nu denkt ‘Wie gaat dat in Godsnaam proeven?’, wel, volgens Bollen vinden klanten het hotdogijs ook echt lekker. Wie deze zomer eens iets speciaal wil eten, rept zich dus best naar IJs van Matthijs in Leiden.

Vrouw gaat op reis met echtgenoot in haar koffer

Eerlijke vinder brengt rugzak met 16.000 euro naar politie