in

Er bestaat nu een Tinder om honden te lenen zodat je nooit meer eenzaam hoeft te zijn.

Je houdt ervan om met honden te spelen, maar je hebt er zelf geen. We hebben medelijden met je. Misschien heeft je huisbaas wel een duivelse “geen honden” beleid, of je kunt je de bijkomende kosten niet veroorloven. Wat de reden ook is, je bent eenzaam. Telkens wanneer je iemand met een hond ziet, neem je even de tijd om hem of haar te strelen, maar het duurt nooit lang genoeg.

Nou, dan hebben we geweldig nieuws. Er bestaat een nieuwe app genaamd “Bark N’ Borrow” wat eigenlijk Tinder is voor honden. Een matchmaking dienst voor honden die iedereens noden vervult. Als je geen hond hebt, kan je er eentje vinden om even mee te spelen. Als je een hond hebt, kan je een eenzame ziel vinden om even op je hond te passen. (Of je kunt een hond zoeken om met jouw hond te daten). En als hond klinkt dit ronduit geweldig, want je smacht naar liefde en aandacht.

Lees ook  Ongelofelijk verhaal van “skelethond” Billy raakt me recht in m’n hart

Maar de applicatie is niet alleen voor mensen die een hond willen lenen. Als je op zoek bent naar een lange termijn relatie kan je contact opnemen met asielen om een hond te adopteren. Tijdens het swipen zie je de beschikbaarheid van iedere hond – adopteren of lenen – en kan je de vertegenwoordiger contacteren.

Lees ook  Hij zat de hele nacht vast in een tank en wachtte geduldig op hulp. Kijk nu als hij zijn redders ziet.

Het doel is om een gemeenschap van dierenliefhebbers te creëren, en tot dusver is het een klinkend succes met meer dan 50.000 gebruikers.

Mama werd gedwongen om baby voor adoptie op te geven – verwacht niet dat groots geheim tientallen jaren later zou uitkomen.

Papa maakt foto van babyzoon. Maar kijk dichterbij onthult de ergste nachtmerrie van elke ouder.