in

’Epstein kreeg 12-jarigen cadeau voor verjaardag’

Pedomiljardair Jeffrey Epstein kreeg ooit drie 12-jarige kinderen ’van arme families in Frankrijk’ bij wijze van verjaardagscadeau. Ze werden hem bezorgd door een manager van een modellenbureau. Dat beweert slachtoffer Virginia Giuffre, zo blijkt uit nieuw opgedoken rechtbankdocumenten die door internationale media zijn ingezien.

Giuffre, naar eigen zeggen gerekruteerd als s*ksslaaf op haar vijftiende door de toenmalige vriendin van Epstein, beschrijft in rechtbankdocumenten dat de meisjes werden ingevlogen, werden m*sbruikt en de volgende dag terug naar huis werden gestuurd.

„Het ergste wat ik uit zijn mond heb gehoord, was het verhaal over die zogenaamd mooie 12-jarige meisjes die hij had ingevlogen”, staat in het transcript van het rechtbankdocument volgens de New York Post en de Daily Mail. „Het was een verrassingscadeau van een van zijn vrienden. Ik heb ze gezien, ik heb ze ontmoet.”

De vriend zou Jean-Luc Brunel zijn geweest, een modellenscout. „Jeffrey vertelde dat ze van arme families kwamen en dat hun ouders het geld nodig zouden hebben.”

Lees ook  Moeder en 8-jarige dochter sterven na zelfmoordsprong – en trekken oma die hen wil redden met zich mee.

Orale s*ks
De rechtbankdocumenten waren onderdeel van de rechtszaak die in 2008 tegen Epstein liep. De miljardair werd veroordeeld, maar ontsnapte aan een jarenlange gevangenisstraf met wat werd beschreven als ’de deal van de eeuw’. De aanklager destijds die de deal sloot, Alex Acosta, was minister in het kabinet van Donald Trump en stapte op na de ophef over nieuwe onthullingen. De nieuwe documenten waren onderdeel van een rechtszaak die slachtoffers tegen de staat hadden aangespannen over die deal. Die rechtszaak loopt nog steeds.

Volgens Giuffre beschreef Epstein tegen haar hoe de meisjes hem hebben gemasseerd en hoe ze hem oraal moesten bevredigen. Ook had Epstein duidelijk plezier in het gemak waarmee de meisjes konden worden ingevlogen.

„Hij vertelde me hoe Brunel die meisjes uit Parijs had gekocht van hun ouders, door visa’s, geld en een modellencarrière te beloven”, aldus Giuffre. „Hij lachte onophoudelijk. Epstein vond het briljant hoe geld mensen kan verleiden tot praktisch alles.”

Lees ook  Sushiverslaafde man trekt zelf 10 meter lange levende lintworm uit zijn achterste

Modellenbureau
Volgens dezelfde rechtbankdocumenten zouden, volgens slachtoffers, ook meisjes uit Zuid-Amerika en Oost-Europa naar Epstein zijn gehaald om s*ks te hebben met Epstein. Die laatste zou onder meer 1 miljoen dollar hebben geïnvesteerd in het modellenbureau MC2 in Miami, eigendom van Jean-Luc Brunel.

MC2 ontkent tegenover internationale media iedere connectie met Epstein. Het bedrijf meldt dat Brunel inmiddels niet meer werkzaam is voor MC2. Ook Brunel zelf ontkent in gesprek met The Guardian alles. „Ik weerleg met klem dat ik iets verkeerd heb gedaan in mijn carrière als manager van modellenbureaus.”

Ook prins Andrew is ernstig in opspraak geraakt. Hij werd gefotografeerd als hij, in het huis van Epstein, een jong ogend meisje uitzwaait.

Grote zorgen om Rapper Sjors

Vriendinnetjes rouwen om doodgestoken Megan (15): ‘Haar vriend was altijd jaloers’