in

Enthousiaste haan sprint iedere dag naar de schoolbus om zijn beste vriendinnetje te begroeten

Meestal denken we bij schattige en lieve dieren aan huisdieren zoals honden, katten en konijntjes. Wat we er niet vaak bij voorstellen is een haantje.

Maar een tiener in de Amerikaanse staat Texas heeft een hele speciale band met de familie haan. Hun vriendschap is hilarisch en hartverwarmend.

Holley Burns is de moeder van 13-jarige Savannah, wiens beste vriend Frog de haan is. Frog woont inmiddels een jaar bij het gezin. Vanaf het begin was duidelijk dat hij anders was. Hij heeft veren op zijn pootjes, wat iedereen een beetje vreemd vond. Daarnaast heeft hij een beetje moeite met lopen, hij huppelt, een beetje zoals een kikker. De naam ‘Frog’ was dan ook voor de hand liggend.

Lees ook  Man draagt een levende slang als gezichtsmasker in bus

Niet alleen zijn uiterlijk was anders, hij gedroeg zich ook anders dan andere kippen. Aan ‘The Dodo‘ vertelde Holley: “Hij was niet geïnteresseerd in wat kippen deden, hij was geïnteresseerd in wat de mensen deden.”

Al snel vond Frog zijn favoriete mens. Hij volgt Savannah overal, tijdens het lezen, TV kijken en nog veel meer. Hun band is zelfs zo sterk dat Frog iedere dag op de schoolbus wacht. Hij weet dat zijn beste vriendinnetje daar zit.

Lees ook  Weerexpert voorspelt: Koning winter komt misschien nog terug

En, als ze de bus niet snel afstapt, komt hij zelfs aan boord om te kijken wat er aan de hand is.
Gelukkig is de buschauffeur van alles op de hoogte en houdt hij er rekening mee.

Wat een schattige vriendschap! Bekijk hieronder hoe Frog zijn vriendinnetje opwacht en vergeet niet dit verhaal te delen om iemand vandaag te laten glimlachen!

Sommige baasjes laten hun honden doodvriezen, maar gelukkig grijpen deze organisaties in

Leeuwin is op jacht naar een wildebeest, toeristen zijn verrast door het moederlijke instinct van het dier