in

Emotionele moeder zoekt getuigen via Facebook – wie sloeg Wessel buiten westen?

De foto’s laten weinig aan de verbeelding over. Wessel’s gezicht is vreselijk toegetakeld. Zijn lippen zijn opgezet en het half opgedroogde bloed druipt van zijn gezicht. In de nacht van zaterdag op zondag werd hij, zonder enige aanleiding, van de weg gereden en aangevallen.

Moeder Jacquelien Tielemans heeft in een emotionele oproep op Facebook uitgehaald naar de daders.

Mishandeld zonder enige aanleiding
Wessel was de bewuste nacht met de fiets op weg naar huis, na een feestje in Aarle-Rixtel. Ter hoogte van de Croyse Hoeve op de Kasteelweg werd hij van de weg gereden door vermoedelijk een zilvergrijze Volkswagen (Golf).

Lees ook  Ferry Doedens stelt nieuwe liefde voor.

Drie jongens sloegen hem in elkaar, terwijl ze vroegen om geld. Door de opgelopen hersenschudding kan Wessel niet meer herinneren dan dat.

Wessel
Een nog verdwaasde, toegetakelde Wessel (Facebook)
Hij weet ook niet hoelang hij bewusteloos in de greppel gelegen heeft. Uiteindelijk heeft een voorbijganger hem opgepikt en naar huis gebracht.

“Boos en gefrustreerd”
In een emotionele reactie aan Omroep Brabant laat moeder Jacquelien weten: “Hij vindt het heel moeilijk. Hij slaapt veel. Het is toch een schrik die je niet zomaar te boven komt denk ik.”

moeder
Moeder Jacquelien Tielemans de Jong (Facebook)
Ze is enorm boos en gefrustreerd over de gang van zaken: “Waarom? Die jongen fiets gewoon naar huis. Normaal fietsen ze altijd met een groep, maar hij was moe en fietste vast naar huis En uit het niets vallen ze hem aan. Hij was gewoon kansloos. En als je dan als moeder ziet hoe hij thuiskomt, dan moet je wel even slikken. Ik ben echt heel boos,” laat ze optekenen bij de provinciale omroep van Noord-Brabant.

Lees ook  Baby gehandicapt na aanrijding dronken Bulgaar, krijgt rijbewijs direct terug en is spoorloos

Wat een tuig! Een willekeurige jongen zo toetakelen… Sterkte Wessel en familie!

Deel dit bericht met je vrienden op Facebook. Misschien weet er iemand meer!

Hallo herfst! Het weer slaat volgende week drastisch om

Blonde Twitch-chick dacht dat ze haar stream al had uitgezet…