in

Emma Heesters pronkt met nieuwe liefde op Instagram

Emma Heesters viert 75 jaar vrijheid niet alleen, maar met haar nieuwe liefde: voormalig AZ-speler Wesley Hoed (26). Op Instagram deelt de 24-jarige zangeres een foto van hen samen en de liefde spat ervan af.

‘Ik had nooit gedacht dat iemand mij zou vangen zoals jij dat doet’
Op het romantische kiekje kijken Emma en haar lief elkaar diep in de ogen. ‘Ik had nooit gedacht dat iemand mij zou vangen zoals jij dat doet’, zo luidt het bijschrift.

Lees ook  Patiëntjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis krijgen onverwacht bezoek van superhelden

Emma en Wesley zijn al een aantal maanden aan het daten. Een tijdje geleden vertelde de Beste Zangers-ster al dat een ‘bekende voetballer’ haar hart had gestolen in weekblad Party. “Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee”, zei ze destijds. “Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren.”

Lees ook  Hondentrimmer opent kapsalon midden in de nacht om zwerfhond vol met vlooien te zorgen

Hoewel er in eerste instantie werd gedacht dat het om de ex van Yolanthe ging, drukte Emma deze geruchten al snel de kop in. Ja, heel toevallig heet haar lief óók Wesley. Maar nee, het is niet Wesley Sneijder.

Zo ziet Janice Blok er zonder make-up uit

Deze coronamaatregelen worden vandaag zeer waarschijnlijk (niet) versoepeld