in

Heftig nieuws voor Ellie Lust – Sterkte Ellie!

Ze leken zo gelukkig: Ellie Lust en haar vrouw Boukje. Toch vertelt de voormalig politieagente aan weekblad Weekend dat ze met Boukje heeft gebroken. Gelukkig blijkt het niet te gaan om hun liefdesrelatie, maar om hun zakelijke relatie.

Facturen
Boukje heeft jarenlang het management van Ellie op zich genomen, maar nu Ellie definitief voor haar televisiecarrière heeft gekozen vond ze het tijd worden voor een echt management.

,,Toen ik weg was bij de politie wilde ik het goed gaan doen, het professionaliseren”, zegt Ellie tegen weekblad Weekend.

Lees ook  Katja Schuurman verbluft volgers met kiekje aan het zwembad!

Tegenwoordig is Hanneke Uijt de Willigen haar manager. ,,Hanneke is fantastisch. Het klinkt altijd wat arrogant als je zegt dat je een manager hebt, het lijkt heel wat, maar het levert mij veel op en ze neemt me veel werk uit handen.”

Boukje heeft niet allemaal afstand genomen van Ellie’s werk, want wel onderhoudt ze de website van haar vrouw, stuurt ze facturen en maakt ze presentaties.

Gevaar
Met de liefde tussen Ellie en Boukje zit het gelukkig nog steeds goed, ondanks de drukke agenda van Ellie.

Lees ook  Café eigenaresse contracteert dakloze man – 2 weken later treft ze dit aan in de keuken.

,,Zij zal mij nooit een strobreed in de weg leggen als het gaat om wat ik wil doen. Voor Ellie op Patrouille gaan we naar meldingen toe die niet ongevaarlijk zijn.

Het is maar een tv-programma, dus onze prioriteit is dat we allemaal weer veilig thuiskomen.” Toch zijn Ellie en Boukje zich ervan bewust dat het werk van Ellie niet zonder gevaar is. ,,Boukje is altijd blij als ik weer veilig thuis ben.”

FOTO: Naast een flinke baard heeft Koning Willem nu ook een nieuw kapsel!

Davina Michelle in een bikini toen ze 20 was, dat is niet mis!