in

Elke ochtend vlecht deze chauffeur haar van meisje wiens moeder is overleden

Isabella Pieri kan inmiddels erg goed voor zichzelf zorgen. Het 11-jarige meisje maakt zich elke dag in haar eentje klaar voor school sinds haar moeder 2 jaar geleden aan een zeldzame ziekte overleed.

Haar vader, die iedere ochtend vroeg naar werk gaat, heeft haar zo goed mogelijk geleerd om voor zichzelf te zorgen en helpt waar hij kan. Er zijn echter een paar dingen waar hij geen raad mee weet, één daarvan is haar kapsel.

“In het begin gaf ik haar gewoon een kort kapsel omdat ik niet wist hoe, en het zat allemaal in de war en ik kon er niets van maken,” vertelde haar vader Philip Pieri aan nieuwszender KSL-TV, uit de Amerikaanse stad Salt Lake.

Lees ook  Trump past wet aan en staat import van olifantentrofeeën in de VS toe.

Isabella liet haar haren weer lang groeien en deed het meestal in een staart. Tot ze op een dag zag hoe de buschauffeur, Tracy Dean, de haren van een andere leerling aan het vlechten was.

Ze verzamelde al haar moed en stapte naar Tracy toe om te vragen of ze haar ook kon assisteren. Tracy was blij om te kunnen helpen en het dagelijkse vlechten begon.

“Het doet me voelen alsof ze een moeder voor me is”, vertelde Isabella aan de nieuwszender. “En het maakt me opgewonden voor de volgend dag om te zien wat ze gaat doen.

Lees ook  Bierbuiken opgelet: Je kunt nu meedoen aan het NK Bierbuikboksen

Nu vlecht Tracy iedere ochtend de haren van Isabella, voordat ze van de bus naar school gaat.

Haar leraren vertelden KSL dat ze merken dat het meisje meer zelfvertrouwen heeft nadat ze naar school gaat met een kapsel waarop ze trots is.

Vader Philip vertelt dat hij de hulp erg waardeert, maar dat hij vooral ontzettend dankbaar is dat zijn dochtertje blij is.

Wat een geweldig gebaar van Tracy! Vergeet niet dit bericht te delen met vrienden en familie als je het ook zo mooi vindt.

Psychologen waarschuwen: déze dingen mag je nooit tegen je kind zeggen!

Te ‘dikke’ erewachten krijgen geen plek tijdens dodenherdenking