in

Elke keer als deze vrouw ontspant, reageert haar tweeling ZO!

Een zwangerschap is opzich al een bijzondere periode, maar zwanger zijn van een tweeling is extra bijzonder. Je krijgt namelijk niet één kindje, maar twee! Dubbel zo druk? Nee, juist dubbel zo leuk! Het bericht dat je zwanger bent van een tweeling kan in het begin best even schrikken zijn. Kun je de zorg voor twee kindjes straks wel aan?

Hoe ga je de aandacht verdelen? Past het wel in je huis en hoe gaat dat financieel? Uiteindelijk is die stress nergens voor nodig, want je zet immers twee prachtige kinderen op de aarde. Datzelfde gaat gebeuren bij de vrouw uit de volgende video.

LEES OOK!
Bibian Mentel mag het ziekenhuis verlaten: ‘Hadden we nooit durven dromen’

zwanger
In deze video legt ze vast wat er gebeurt in de 32e week tot en met de 35e week van haar zwangerschap. Elke keer als de vrouw zich ontspant op de bank, reageert haar aankomende tweeling op een wel heel bijzondere manier. Ze beginnen te spelen en genieten waarschijnlijk van de rust die ze van hun moeder ervaren.

LEES OOK!
Bij dit Nederlandse bedrijf krijgt iedereen een baan. Zonder sollicitatie

Een uniek moment als moeder zijnde dat je niet wil missen. Zoals je kunt zien geniet de aanstande vader er ook van. Prachtig! Bekijk de video hieronder. Heb jij zelf zoiets meegemaakt of ken je iemand met een tweeling die dit heeft ervaren? Laat het weten op Facebook en vergeet dit moment niet te delen met je vrienden zodat ook zij kunnen genieten van dit bijzondere moment tussen aanstaande mama, papa en tweeling.

Wanneer je ziet wat de uil doet met deze kat… OMG!

6-jarige jongen keel overgesneden voor ogen van moeder in Saudi-Arabië