in

Eigenaren verhuizen en laten hond 13 dagen zonder water of voedsel op balkon achter

Toen deze harteloze eigenaren verhuisden, lieten ze hun hond alleen op het balkon achter. Het arme dier moest het minstens 13 dagen zonder eten en drinken alleen redden.

Dit verhaal is hartverscheurend en toont aan dat sommige mensen nooit een huisdier zouden mogen houden! Als iemand niet klaar is om voor dieren te zorgen en lief te hebben, adopteer dan geen huisdier…

Deze husky ervoer wat geen enkel dier ooit mee zou mogen maken. Zielsalleen, zonder voedsel of water, bleef de hond 13 dagen alleen op het balkon. Maar gelukkig is ze eindelijk gered!

Lees ook  Getuige in Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: ‘Vrouw kon veel geld verdienen aan misbruik dochters’

Nu is het teefje veilig, maar het is bijna een wonder dat ze het heeft overleefd. Toen de politie arriveerde, was ze extreem mager en uitgedroogd.

Hoewel ze in de steek was gelaten, was ze erg blij toen de politie arriveerde. Het was alsof ze begreep dat ze haar kwamen redden!

Lees ook  Acteur Luke Perry (52) overleden

Inmiddels gaat het veel beter met haar en woont ze nu in een opvangcentrum waar ze veel liefde en knuffels ontvangt. Hopelijk vindt ze snel een liefdevolle familie.

De politie is op zoek naar de voormalige eigenaren van de dappere hond. Hopelijk worden ze treffend gestraft voor dit afschuwelijke gedrag.

Aan de positieve kant, het is geweldig om te zien hoe deze lieve en zachte hond nu omringd is door mensen die van haar houden!

‘Ik app m’n vader nog steeds dat ik van hem hou, ook al krijg ik geen reactie meer’

Vijfde lichaam gevonden in zee Scheveningen, zoektocht gaat door