in

Eigenaars van kabelbaan verborgen het lichaam van de toeriste nadat ze tijdens de zweefvlucht verongelukte.

De eigenaar van een zip-line in de Andes bekende dat hij het lichaam van een Spaanse toeriste verborg nadat ze verongelukte. Nathaly Salazar verdween op 2 januari toen ze op vakantie was in het zuiden van Peru. Er werd een uitgebreide zoektocht opgezet in de Vilcanota-Urubamba rivier. Ze had de Inca ruïnes van Moray bezocht en wilde naar Cacllaracay gaan. Op dat moment besloot ze een ritje te maken op een van de langste kabelbanen ter wereld. De kabelbaan is erg populair bij toeristen omwille van het zicht op de Heilige Vallei van de Inca’s.

Lees ook  Dove bruidegom begrijpt niet waarom bruid achteraan het gangpad stopt – dan heft ze haar armen omhoog en barst hij in tranen uit.

Maar Nathaly liep een hoofdwonde op en nu bekenden de eigenaar en een medewerker van de Flight of the Condor Zip-line dat ze het lichaam dumpten op een afgelegen plek in de rivier. Ze gaven verschillende versies van door wat ze op het hoofd geraakt werd.

De andere zei dat haar partner in het mandje aan de kabel geklommen was, waardoor het wegschoot. Hierdoor werd Nathaly gedood en de man gewond. Ze bevestigden beiden dat ze haar telefoon vernielden met een steen toen die begon te rinkelen.

Lees ook  17-jarig meisje en klanten krijgen cel voor betaalde s*ks met kwetsbare minderjarige

Haar zus Tamara zei: “Ik kan er niet bij dat ze haar niet ergens anders naartoe probeerden te brengen. Ze hadden haar minstens voor de deur van een ziekenhuis kunnen achterlaten.”

De moeder van het slachtoffer verblijft ondertussen in het nabijgelegen Cuzco en begeleidt er de politie bij de zoektocht. Ze sprak haar dochter het laatst op 31 december en vertelde dat ze het toen erg goed stelde.

Paard zou worden ingeslapen omdat het niet meer op kon staan, dan doet zijn maatje haar weer herleven

3-jarige hond gaat wandelen met eigenaar. 1 uur later sterft ze en dierenarts legt uit wat haar doodde.