in

Eigenaar verstoot hond om haar keizersnede niet te moeten betalen.

Wat voor ’n onwezenlijke wreedheid! Toen de dierenbeschermers de verlamde teckeldame Maria vonden, waren ze sprakeloos. Ze is zwaar ondervoed, heeft geen gevoel meer vanaf haar borst naar beneden en verloor zoveel bloed dat ze volkomen uitgeput is.

Maar dat is nog niet alles – als ze Maria onderzoeken doen ze een ongelofelijke ontdekking:

Alsof de arme teckel nog niet genoeg te lijden had, was ze ook nog eens zwanger – en dat wel zeven keer! Voor de bevalling van de teckel was een keizersnede nodig. Maar toen de eigenaar vernam hoeveel de ingreep zou kosten, omgerekend zo’n 2.500 euro, zetten ze Maria gewoon buiten.

Lees ook  Lexi (5) redt leven van bewusteloze moeder en kleine broertje na gevaarlijke autocrash

Ondanks haar verlamming en slechte gezondheidstoestand bracht Maria op 4 augustus 2014 zeven gezonde puppy’s ter wereld. Onder de hoede van haar pleegfamilie zou het aan de teckelfamilie aan niets ontbreken. En ook al kon Maria niet meer goed wandelen, toch werd ze goed verzorgd en in de watten gelegd.

Wat ’n vechtertje! Ongelofelijk hoeveel kracht Maria heeft. Dit happy end heeft ze echt verdiend. Hoe mooi dat zij en haar kleintjes eindelijk de liefde krijgen die ze verdienen.

Lees ook  Ziekenhuis redt leven van man, nadat hij beschoten werd. 9 jaar later wordt hij dokter bij hetzelfde ziekenhuis

14-jarige sterft in haar slaap: Wanneer doodsoorzaak bekend is, breekt mijn hart

Ze is 101 jaar oud en de laatste overlevende van “Gone with the Wind.” Je gelooft nooit hoe ze er vandaag uitziet.