in

Eigenaar laat de hond de hele nacht in de sneeuw achter – dan kan de buurvrouw het niet meer aan en komt in actie

Een vrouw in Detroit kon haar ogen niet geloven toen ze een paar weken geleden een trillende hond op de binnenplaats van haar buurman zag staan. Het was een koude decemberdag en het sneeuwde en was erg koud.

Hoe kon haar buurman zijn hond achterlaten in de vrieskou?

Gelukkig besloot ze in te grijpen. Maar ze was niet voorbereid op hoe haar buurman zou reageren.

De vrouw wilde haar buurman niet confronteren maar koos ervoor om een ​​dierenreddingsorganisatie in het gebied te bellen.

Theresa Sumpter uit Detroit Pit Crew Dog Rescue ontving het telefoontje en ging meteen naar huis.

De arme hond was de hele nacht al buiten geweest en hield het haast niet meer vol in de kou. Een voor een tilde ze haar poten steeds weer op om ze te beschermen tegen de bevroren grond.

Lees ook  Kindster sterft tragische dood: autopsie onthult de gruwelijke doodsoorzaak

Het personeel van de organisatie klopte op de deur van de eigenaar en legde uit dat zijn behandeling van de hond een vorm van dierenmishandeling was. Bovendien is het illegaal om een ​​hond ’s nachts buiten te houden als de temperatuur onder het vriespunt is. Ze vroegen of ze de hond onder hun hoede konden nemen.

De eigenaar weigerde te luisteren. In plaats daarvan sloot de persoon de deur in hun gezicht en wachtte tot ze zouden vertrekken.

Gelukkig, na wat overreding van de buurvrouw – dezelfde persoon die de organisatie had gebeld – stemde de eigenaar ermee in de hond op te geven.

Lees ook  Joepie! Eva Jinek kruipt terug achter haar tafel.

De hond was ongelooflijk dankbaar om uit de koude sneeuw te zijn. Haar poten waren gezwollen en ze was onderkoeld na de lange nacht buiten. Maar verder was ze in orde.

De hond moest een nacht bij de dierenarts doorbrengen voordat ze klaar was om naar haar nieuwe pleeggezin te gaan. Ze heet nu Blizzard.

Blizzard doet het beter dan ooit. Ze heeft nieuwe vrienden in haar opvanggezin en zal nooit meer buiten in de winter hoeven te blijven.

Een enorme dank aan de buurvrouw die tussenbeide kwam en Blizzard geholpen heeft een nieuw thuis te krijgen!

Deel en herinner iedereen eraan dat het buiten laten van honden als het vriest een vorm van dierenmishandeling is!

Leeuw en baby samen live op tv: wat er nooit zou mogen gebeuren, gebeurt!

Hond gaat van deur naar deur met zijn etensbak met een hartbrekende reden