in

Eigenaar komt thuis bij depressieve hond – hij krijgt de schok van zijn leven wanneer hij ziet wat zijn hond verborgen houdt

Sommige mensen denken dat dieren geen emoties hebben.

En als je deze mensen vertelt dat dieren niet alleen kunnen voelen, maar ook vriendschap, liefde en verlies kunnen ervaren, verklaren ze je misschien wel voor gek.

Maar vertel dat maar aan de hond Crosby.

Hij heeft de afgelopen zes maanden veel meegemaakt en zijn handelingen laten duidelijk zien dat liefde geen grenzen kent!

“Ongeveer zes maanden geleden verloor hij zijn kattenvriend, en net iets meer dan een maand geleden, verloor hij zijn hondenvriend die hij sinds hij 8 weken oud was als kameraad had,” schreef Crosby’s eigenaar op Imgur.

Crosby is een fantastische hond die zeer loyaal is aan zijn vrienden en familie, en door het verlies van beide vrienden werd hij hard getroffen.

In eerste instantie dacht Crosby’s eigenaar dat alles goed met hem ging. Maar het werd snel duidelijk dat Crosby eenzaam was en naar een vriend verlangde.
Op een dag toen Crosby’s eigenaar thuis kwam van het werk, was hij verrast dat zijn geliefde hond hem niet opwachtte bij de deur.

Lees ook  Debbie kreeg een gehandicapt kind van een donor

In plaats daarvan leidde Crosby hem naar de badkamer, waar hij geschokt was door wat hij aantrof.

“Ik heb dit kitten nooit eerder gezien, en hoewel ik wel een hondenluik heb, is deze veel te ver van de grond af voor deze kleine baby om naar binnen te kunnen komen. Ik vermoed dus dat Crosby haar naar binnen heeft gebracht. Ze lijkt ontzettend veel op het kattenvriendje dat hij 6 maanden eerder verloor,” schreef Crosby’s eigenaar.

De man ging langs al zijn buren en vroeg of het kitten van één van hen was. Allemaal antwoordden echter met “nee”, hoewel één persoon aangaf dat zij de kat mogelijk wel op straat had gezien.

“Ik bracht het kitten naar de dierenarts om te zien of ze gechipt was, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ze is echter slechts een paar dagen eerder gesteriliseerd en wordt 4 maanden oud geschat.”

De man bracht de kat naar een nabijgelegen asiel, maar het asiel was vol en er werd aangegeven dat ze niet anders konden dan het dier te laten inslapen.

Lees ook  Peuter gedood door suïcidale man die van een gebouw sprong en bovenop hem belandde.

Het lot van het kitten lag dus in de handen van de man. Maar dit was een eenvoudige beslissing.

Crosby’s eigenaar besloot het kitten te adopteren en het in het gezin te verwelkomen.

Crosby’s reactie? Hij slaapt elke avond aan de zijde van het katje. De twee werden op een vrij ongebruikelijke manier beste vrienden, maar nu zijn ze onafscheidelijk en Crosby’s beslissing om het kitten mee naar huis te nemen, heeft mogelijk wel haar leven gered.

Wij vinden de vriendschap die tussen deze twee dieren bloeit geweldig!

Zonder Crosby’s zachte aard en goede instinct, had dit kleine katje misschien nooit een liefdevol thuis gevonden. Goed gedaan, Crosby!

Deel dit verhaal met je vrienden als je er ook van genoten hebt!

Ze hoort een gerucht over een hond die ´s nachts in de bergen huilt – ze klimt omhoog en doet een opmerkelijke ontdekking

Het verhaal van de dakloze Johnny laat zien waarom iedereen een veilig thuis verdient