in

Eigenaar is geschokt als hond door de borst geschoten thuiskomt. Dan ziet hij 1 woord op de pijl geschreven …

Een familie uit Ohio was geschokt en bedroefd toen hun 9-jarige labrador retriever met een pijl door de borst werd geschoten. De eigenaars van de honden, Chatfield en Christine Redick, denken dat het opzettelijk gebeurde. “Hij is onze familiehond”, zei Christine Redick. “Hij is de hond van onze kinderen.”

Koppel legde uit dat hun hek niet goed werkte. Cosmo kon ontsnappen en dwaalde vrij rond in de wildernis rond hun huis in Wooster, Ohio.

Op 4 oktober belde een buur met het hartverscheurende en ongelofelijke nieuws dat Cosmo neergeschoten werd. “Ze kwam terug van het werk en vond mijn hond in hun tuin met een pijl door z’n borst”, vertelde Chatfield Redick.

Lees ook  Ziekenhuis redt leven van man, nadat hij beschoten werd. 9 jaar later wordt hij dokter bij hetzelfde ziekenhuis

Voor de keuze geplaatst tussen euthanasie of een noodoperatie, koos de familie voor het laatste. Een röntgenfoto onthulde dat de pijl de vitale organen van Cosmo op een haar na gemist had.

“Het brak mijn hart dat iemand dit een hond kan aandoen”, zei Christine. “Ik kan niet geloven dat dit zomaar een ongeluk was.”

Een hint leidde de speurders naar een verdachte. Op de pijl stond namelijk de naam van een 16-jarige uit de buurt geschreven. Nadat hij door de politie werd ondervraagd, bekende de 16-jarige dat hij de hond had neergeschoten. De tiener beweerde echter dat het een ongeluk was omdat hij de hond aanzag voor een coyote terwijl hij met zijn pijl en boog op herten aan het jagen was.

Lees ook  Lil’ Kleine ontslagen? Ronnie Flex volgt Lil’ Kleine op bij The Voice

De jongen werd formeel aangeklaagd voor dierenmishandeling. “Geweld ten aanzien van huisdieren is iets wat we niet licht nemen”, zei kapitein Doug Hunter. “Jagers hebben het niet gemunt op huisdieren en wie dit misdrijf beging is niet minder dan een crimineel”, vervolgde hij. “We zullen alles doen wat we kunnen om hem te doen boeten.”

De familie Redick is ondertussen verheugd om te zien dat hun hond weer vrolijk rondloopt en kwispelstaart.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Olifant zat 53 jaar lang vast in een circus – bekijk het magische moment als zij eindelijk vrij is!

Familie begraaft hun hond, 14 uur later staat hij opnieuw voor de deur