in

Eigenaar geeft hond uitslag van kankeronderzoek: haar reactie doet harten smelten over de hele wereld

Honden hebben een goed begrip van mensen – dit is al lang bekend. Ze kunnen interpreteren wat we zeggen, en wat nog belangrijker is, ze hebben een intuïtie die hen een beter beeld geeft van hoe we ons voelen. Honden zijn er altijd voor je; in staat troost te bieden in tijden van verdriet of mee te vieren in tijden van vreugde.

Voor één hond, Lily, werd de ergste nachtmerrie van elke eigenaar realiteit toen bleek dat ze een agressieve vorm van kanker in haar maag had.

Weken later, na een noodoperatie om de tumor te verwijderen, kreeg de eigenaar van Lily de allerbelangrijkste uitslag. Ze gaf het nieuws door aan Lily en de reactie van de hond heeft harten doen smelten over de hele wereld. Ze heeft nu een leger fans.

Toen Lily zwak begon te worden en de energie ontbrak om haar gebruikelijke dingen te doen, nam haar eigenaar haar mee naar de dierenartsen.

Lees ook  Persoon raakt zwaargewond bij openen kokosnoot in Schiedam

Daar zouden ze te maken krijgen met het nieuws dat Lily een tumor in haar maag had. De dokters vertelden haar dat er maar 10% kans was dat het geen kanker was. Het probleem, bekend als Hemangiosarcoma, doodt jaarlijks vele honden wereldwijd. Vanwege de agressieve aard van de tumor moest Lily’s familie snel handelen.

Wachten op resultaten

De familie wist wat ze moesten doen. Ze waren het er snel over eens dat Lily een operatie moest ondergaan om de tumor te verwijderen. Na de procedure was er niets anders te doen dan wachten.

Lily’s herstel duurde lang. Daarnaast was het een constante angst voor haar familie voor testresultaten die slecht nieuws zouden kunnen brengen.

Op een dag ging de telefoon.

Lily’s eigenaar antwoordde en werd begroet door de stem van de dierenarts.

Lees ook  Na maandenlange 'herfst' eindelijk lenteachtig weer op komst

Ze ging op de bank zitten, klaar om het noodlottige nieuws te horen. Toen de dierenarts de resultaten afleverde, kon ze nauwelijks geloven wat er werd gezegd.

Lily het nieuws geven

De dierenarts legde uit dat de testresultaten positief waren teruggekomen; De tumor van Lily was helemaal verdwenen. Onmiddellijk verdween een steen uit de maag van haar eigenaar – ze kon nauwelijks genoeg focussen voor het volgende deel van wat ze moest doen: Lily vertellen.

De eigenaar haalde haar telefoon tevoorschijn en riep Lily om haar het nieuws te geven. De reactie van de hond is nu het hele internet over gegaan. Nu kan ze weer spelen, zoals elke normale hond zou moeten doen.

Ik weet niets over jou, maar de reactie van Lily heeft me zeker in een goed humeur gebracht. Deel dit verhaal als jij ook een nieuwe Lily-fan bent!

Meisje van 17 sterft in gruwelijk ongeval: Agenten doorzoeken het wrak en doen vreselijke ontdekking

Vrouw schudt plots vreemde broche uit de lakens – verstijft wanneer de waarde onthuld wordt tijdens tv-show over antiek