in

Eerste kus tijdens Tinderdate eindigt op de spoeddienst

Een eerste kus die op de spoeddienst eindigt: de Australische Samara Hnaien en Charles Harris zullen hun Tinderdate ongetwijfeld niet snel vergeten. De jongedame kreeg een zware allergische reactie omdat haar vriend net tevoren een boterham met pindakaas gegeten had. De filmpjes die ze beiden maakten voor TikTok vormen alvast een mooi souvenir.

Eerst en vooral dit: ook in de Australische grootstad Sydney gelden natuurlijk nog strikte coronamaatregelen. Een gezin mag er slechts twee gasten (en hun kinderen) ontvangen, op voorwaarde dat ze de regels rond ‘social distancing’ naleven. Je lief zien mag, maar het moet dan natuurlijk wel je vaste partner zijn.

  Mishandelde vrouw (26) overleden na slaande ruzie met partner

Samara (22) en Charles (23) kleurden met hun eerste date vorige zaterdag dus meteen buiten de lijntjes. “Vermits alle restaurants en cafés gesloten zijn, nodigde ik haar bij me thuis uit”, vertelt de jongeman aan BuzzFeed. “Het klikte bijzonder goed, dus begonnen we te kussen.”

De zware pinda-allergie van Samara strooide echter roet in het eten. “Ik voelde tintelingen in mijn mond. Zo begint het altijd, ik wist dus wat er zou volgen. Vermits ik met een nuchtere maag vertrokken was, vroeg ik of hij iets met pinda’s gegeten had.”

  Dit echtpaar neemt na 49 jaar deel aan een make-over die zo extreem is dat ze zichzelf niet meer herkennen

Ja, zo bleek. “Ik dacht even dat hij een grapje maakte, maar meteen erna was het bittere ernst. Ik zei dat hij de EpiPen (een automatische injectiespuit, red.) in mijn dij moest stoten en telde luidop tot tien, zodat de adrenaline z’n werk kon doen. Daarna belde hij de ambulance en belandden we samen op de spoeddienst.”

Woede, hongerstaking en zelfmoord: nog 100.000 mensen gestrand op cruiseschepen, en situatie loopt steeds verder uit de hand

Meisje mist haar grootouders in quarantaine en vindt plastic gordijn uit om te knuffelen