in

Eerste kus tijdens Tinderdate eindigt op de spoeddienst

Een eerste kus die op de spoeddienst eindigt: de Australische Samara Hnaien en Charles Harris zullen hun Tinderdate ongetwijfeld niet snel vergeten. De jongedame kreeg een zware allergische reactie omdat haar vriend net tevoren een boterham met pindakaas gegeten had. De filmpjes die ze beiden maakten voor TikTok vormen alvast een mooi souvenir.

Eerst en vooral dit: ook in de Australische grootstad Sydney gelden natuurlijk nog strikte coronamaatregelen. Een gezin mag er slechts twee gasten (en hun kinderen) ontvangen, op voorwaarde dat ze de regels rond ‘social distancing’ naleven. Je lief zien mag, maar het moet dan natuurlijk wel je vaste partner zijn.

Lees ook  Man moet zijn hand laten amputeren nadat hij zichzelf met visgraat steekt

Samara (22) en Charles (23) kleurden met hun eerste date vorige zaterdag dus meteen buiten de lijntjes. “Vermits alle restaurants en cafés gesloten zijn, nodigde ik haar bij me thuis uit”, vertelt de jongeman aan BuzzFeed. “Het klikte bijzonder goed, dus begonnen we te kussen.”

Woede, hongerstaking en zelfmoord: nog 100.000 mensen gestrand op cruiseschepen, en situatie loopt steeds verder uit de hand

Meisje mist haar grootouders in quarantaine en vindt plastic gordijn uit om te knuffelen