in

Eerlijke persoon laat excuusbriefje en bijdrage achter na het per ongeluk kapot maken van achterlicht fiets

Afgelopen dinsdag kwam Elina Bijlsma bij haar fiets in Zwolle aan. Ze woont zelf in Heerenveen, maar studeert verpleegkunde aan de Hogeschool Windesheim Zwolle.

Het achterlicht bleek kapot, maar aan haar fiets hing een plastic zakje met een envelop. In de envelop bevond zich een handgeschreven bericht en twee briefjes van tien euro. Het bericht bevatte de volgende tekst:

“Bij het uit het rek halen van mijn fiets is deze fiets ook naar beneden gevallen waardoor het achterlicht op de grond kwam en kapot gevallen is. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop dat deze bijdrage voldoende is om het licht weer te repareren.”

Lees ook  Hoppa! Sophie Milzink helpt je de herfstdagen door met pikante foto!

Elina poste een foto van het briefje en de bijdrage op haar Facebookpagina in de hoop de eerlijke persoon te bedanken en om een persoonlijk berichtje te sturen. Ze concludeert: “Bij deze blijkt ook wel dat er nog wel eerlijke mensen bestaan! Zeer bijzonder!”

We hopen dat Elina de persoon in kwestie kan vinden om persoonlijk te bedanken! Was het maar zo dat deze eerlijke en lieve acties normaal waren. Laat ons in de reacties weten wat jij ervan denkt en vergeet niet dit goede voorbeeld met vrienden en familie te delen!

Lees ook  Zien: EOTBDD tweeling Esmee en Sharon zónder make-up

Deze moeder plaatst foto’s van haar tweeling, maar mensen zijn dan verbaasd over hun verschillende huidskleur

Dochter leert vader selfies te nemen – ze hadden nooit verwacht dat hij een internetsensatie zou worden