in

Een vreemdeling observeert de dochter van deze moeder en fluistert dan “zeg vaarwel tegen je mama”

Wanneer je in de rij aan de kassa van een supermarkt, is het niet ongebruikelijk dat een vreemde een praatje met je begint te slaan. Dit kan over van alles gaan, bijvoorbeeld een complimentje geven aan één van je kinderen, en dat is vaak heel onschuldig. Maar voor Amanda Cropsey Florczykowski uit Longview, VS, was de interactie helemaal niet zo onschuldig en in een Facebook-bericht waarschuwt ze andere ouders om niet aan hetzelfde blootgesteld te worden.

Dit is wat ze op Facebook schrijft:

“Ik stond aan de kassa bij de plaatselijke supermarkt. Ik tilde mijn dochter uit de wagen en het stel dat voor me in de rij stond begon een typisch gesprek te voeren over hoe lief mijn dochter was en vroeg vervolgens verschillende keren naar haar leeftijd. Ik dacht eerst dat het een culturele barrière was, maar ik werd al snel ongemakkelijk met de vreemde lichaamstaal van de vrouw en hoe ze mijn winkelwagentje en dochter naderde.

Toen ik mijn dochter oppikte, vroeg de vrouw of ze haar kon vasthouden. Tegen die tijd stond ze zo dicht bij me dat mijn dochter haar armen om haar heen strekte voordat ik antwoordde. Op dat ogenblik ging ze weg met mijn dochter in haar armen, terwijl ze zei “zeg vaarwel tegen mama”.

Amanda gaat verder:

“Ik vond het iets heel raar om te zeggen, dus weigerde ik mijn dochter los te laten. Toen ik haar uit de armen van de vrouw probeerde te trekken, liet ze haar niet los voordat ze haar met tegenzin moest ze loslaten.

Ik kreeg een vreemd gevoel over dit alles, dat ze onmiddellijk contact met me opnamen en dat de hele gang van zaken in een kwestie van seconden plaatsvond. Nadat het paar klaar was met het afrekenen, was ik heel geschrokken door de situatie.

In de periferie kon ik ook een man een paar meter verderop zien. Hij stond alleen in de rij bij een gesloten kassa, zonder producten. Hij draaide zich om in de tegenovergestelde richting, maar staarde over zijn schouder naar mij.

Zijn ogen volgden elke stap die ik deed, dus ik staarde terug om te laten zien dat ik zag dat hij naar mij keek.

De hele situatie was erg vies, dus besloot Amanda met de manager te praten om de bewakers van de winkel in te lichten, omdat het vreemde stel waarmee ze net had gesproken, achterdochtig leek.”

Amanda en haar dochter kwamen veilig uit de winkel, en thuis begon Amanda over mensenhandel te lezen en ze kreeg koude rillingen op haar rug toen veel details overeenkwamen met wat ze zojuist had meegemaakt. Ze was er zeker van dat het paar haar dochter wilden ontvoeren.

Lees ook  Ze zat jaren achtereen vast aan kettingen. Maar dan wordt Ceasar eindelijk vrijgelaten. Iedereen moet dit verhaal gelezen hebben!

Om haar ervaring te verspreiden heeft ze een post geschreven op Facebook, ze voegde nog enkele details toe die nuttig kunnen zijn voor andere ouders:

– Dit type ontvoerders werkt vaak in groepen en positioneert zichzelf in de winkel. Hoewel het er niet naar uitzag dat deze drie personen samen handelden, weet ik zeker dat de man en het stel een team waren.

Lees ook  Andre van der Toorn verlaten door geliefde na diagnose kanker

– Het paar kocht slechts twee goederen met een lage waarde, die ze eenvoudig konden achterlaten.

– De vrouw was meerdere malen te lichamelijk in de buurt van mij. Tweemaal legde ze haar hand op mijn winkelwagen. Ze creëerde een manier voor mij om mijn eten op de band te plaatsen, zodat mijn aandacht zou worden verdeeld tussen mijn kinderen en mijn taak (ik heb geen items op de band gezet tot ze vertrokken).

– Ontvoerders volgen je vaak naar de auto en proberen het kind te ontvoeren waar ze zo kort geleden contact mee hadden; terwijl je afgeleid bent bij het laden van je auto.

– Ontvoerders kunnen je ook naar huis volgen.

Gelukkig reageerde Amanda heel snel in de winkel! We willen nu helpen om haar boodschap te verspreiden.

Deze trage kassa irriteerde de klanten tot ze het bord lazen dat alles verklaarde

Hond rende in paniek de snelweg op, maar dan schieten deze stoere kerels hem te hulp