in

Een vreemdeling bezoekt het graf van haar broer, 70 jaar later hoort ze de hartverscheurende waarheid

Een familielid verliezen is altijd iets moeilijk om mee om te gaan. Je broer verliezen als je een klein kind bent, is iets waar je nooit volledig van herstelt. Het was op 1 augustus 1947 dat haar broer stierf aan een verdrinkingsdood.

In het kleine dorpje Prestbury, waar het gezin woonde, waren er veel mensen die de familie ondersteunden na het ongeluk.

Ann zag toen dat er altijd iemand was die het graf begroette, maar ze wist niet wie het was.

“Ik ben wanhopig”

In een documentaire gepubliceerd door BBC Stories getiteld “The Stranger at My Brother’s Tomb” (de vreemdeling bij het graf van mijn broer) zegt Ann het volgende:

Lees ook  Lucas heeft het syndroom van Down en is het nieuwe gezicht van Gerber – zijn charmante glimlach doet mijn hart smelten!

– Ik ben wanhopig op zoek naar iemand die me meer kan vertellen, weet je, ik heb deze gebeurtenis mijn leven niet laten ruïneren, maar ik denk dat als ik informatie kan vinden over deze persoon, het me gelukkig zou maken, samen met mijn mama en papa.

Ann kon, met de hulp van onderzoeksjournalist Camilla Ruz, ontdekken wie de mysterieuze vreemdeling was. Er was namelijk een naam die steeds bleef tevoorschijn komen: Ronald Joseph Westborough.

De man bij het graf

Toen bleek dat het inderdaad Ronald was die het graf van Ann’s broer steeds ging bezoeken. Hij was een van de jongens die haar broer uit het water had geholpen en contact had gehad met de politie toen de verdrinking werd onderzocht.

Lees ook  Zo ziet de intelligente Matilda er nu uit

De man werkt nu voor de politie sinds hij 16 jaar oud was.

Ann beseft nu dat ongeacht hoeveel jaar voorbij gaat, sommige mensen nooit worden vergeten en een heel sterke indruk achterlaten op onze wereld.

Het moet echt speciaal geweest zijn om persoonlijk kennis te hebben gemaakt met de man die haar broer heeft proberen te redden.

Dit is een verhaal die echt aandacht verdient! Je kunt de hele documentaire in de onderstaande video bekijken.

Deze moeder doet een oproep: “Dit is de reden waarom je aprilgrap niet leuk is”

Michael leefde vrij totdat de politie onthulde dat hij al 19 jaar gezocht werd