in

Een verkoopster vangt een dief in haar winkel maar barst dan in tranen uit als ze ziet wat hij heeft gestolen

Toen Kerstmis in 2016 naderde, liep Melanie Wilson door haar afdeling toen een klant haar kwam vertellen dat een man iets had gestolen. Ze besloot hem toen buiten te volgen om te zien wat hij had gestolen.

Ze stopte de man toen hij bij zijn auto aankwam. Zonder te vechten, bekende hij en smeekte haar om de politie niet te bellen. Ze stemde ermee in hem te helpen zijn waardigheid te behouden en ze gingen stilletjes terug naar de winkel om discreet terug te geven wat hij had gestolen, zo vertelt InspireMore.

Lees ook  Dit zijn de beste Insta-foto’s van bloedmooie handbalster Estavana Polman

Toen hij zijn zakken leegde zag Melanie wat kerstartikelen, wat speelgoed, versieringen en snoep. Het was duidelijk dat hij dit alles had gestolen voor zijn familie.

Heb je deze spullen voor je kinderen gestolen? Zo vroeg Melanie aan de man.

Hoewel hij geen geld had, probeerde hij zijn familie gewoon een goede kerst te geven. Toen ze dit antwoord hoorde, wist Melanie meteen wat ze moest doen.

Lees ook  Papa door personeel gebrandmerkt als pedofiel omdat hij met dochtertje op hotel ging.

De som van de gestolen items was $75, ze besloot toen om het uit haar zak te betalen en voegde ook een Walmart-cadeaubon van $25 toe. Shawn, de man in kwestie was zo ontroerd dat hij begon te huilen. “Ik kan niet geloven dat dit gebeurt.” Zo zei hij tegen Melanie.

Wat een ontroerend verhaal dat perfect de geest van Kerstmis symboliseert!

Wat vind je van Melanie’s reactie? Bekijk het filmpje hieronder waar Melanie haar verhaal vertelt.

Boswachter redt olifantenkalfje uit greppel en neemt baby op zijn schouders om met moeder te herenigen

24 paarden omgekomen – verbrand bij mysterieuze stalbrand