in

Een paar vindt verlaten hond langs kant van de weg – snijden zak weg en maken een vreselijke ontdekking

Op 25 februari reden Wade Shapp en zijn vrouw Mandi naar huis vanuit de kerk, zoals elke zondag.

Deze specifieke dag zou hen echter een enorme verrassing bieden – en niet een leuke. Tijdens het rijden zag Wade iets op de weg dat hem dwong om op de rem te staan.

“We reden op een landweg op de weg terug naar ons huis … en ik keek terwijl ik aan het rijden was, en ik zag een hond liggen,” vertelde Shapp aan The Dodo.

Vanwege het feit dat ze op het platteland van Texas wonen, zijn Wade en Mandi Shapps gewend om honden op de boerderij los op de weg te zien lopen.

Deze keer was er echter iets anders.

“Ik merkte dat hij (de hond) niet bewoog, en hij zat in een tas. En ik dacht: ‘Nou, dat slaat nergens op.’ ”

Omdat Shapp en Mandi allebei grote hondenliefhebbers zijn, kozen ze ervoor om te stoppen. Ze sprongen uit de auto om een ​​kijkje te nemen.

Het bleek dat de arme pup vast zat in een voerzak. Volgens Wade leek het erop dat het opzettelijk verzegeld was.

“Je kon zien dat het opzettelijk was gedaan. Er was touw om de bodem gebonden, dus hij had niet veel ruimte om te bewegen, “legde hij uit.

Het eerste wat het paar probeerde te doen was natuurlijk de hond eruit halen.

“We hadden geen mes of iets om hem uit de tas te knippen, dus moesten we onze autosleutel gebruiken”, zei Shapp.

Lees ook  Man, 26, dreigde te springen van brug nadat ex zijn Xbox nam

Ze wikkelden hem vervolgens in een warme jas en namen hem mee terug naar hun auto.

Ze besloten de hond Bubba te noemen, en hij leek buitengewoon dankbaar om eindelijk wat menselijke warmte en liefde te krijgen.

Bubba was echter ook bang. Het duurde enkele uren voordat hij stopte met trillen en zich op zijn gemak voelde bij zijn redders. Niemand weet hoe lang Bubba vastzat in de voerzak, maar Wade lijkt te geloven dat het ongeveer 24 uur moet zijn geweest.

Wade, die Bubba een goed bad gaf, zei: “Hij rook behoorlijk slecht. Hij had urine en zo, helemaal over hem heen. ‘

Terwijl Bubba kalmeerde tijdens zijn bad, besefte Wade dat hij begon te ontspannen:

“Ik dacht dat dat een lief beest vol vertrouwen was. Ik denk dat hij weet dat we hem hebben gered. ‘

De volgende dag namen Wade en Mandi Bubba mee naar de dierenartsen. Het paar had zelf naar hem gekeken en had het gevoel dat de algehele conditie van de hond in orde was.

Maar tot hun verrassing kregen ze schokkend nieuws bij de dierenartsen. Het bleek dat Bubba een schotwond aan de binnenkant van zijn bovenbeen had.

“Ik weet niet hoe ik het heb kunnen missen,” zei Wade.

De huidige theorie is dat iemand (mogelijk de vorige eigenaar) probeerde Bubba te vermoorden, en faalde. Toen de poging in zijn leven niet succesvol was, deden ze de hond in een zak, bonden hem dicht en lieten hem achter om te sterven.

Lees ook  De schildpadden uit ‘Rocky’ leven nog en wonen gewoon bij Sylvester Stallone.

Op dit moment helpt het dierenreddingsteam Dallas DogRRR Bubba een nieuw, liefdevol thuis te vinden. Dat gezegd hebbende, heeft de familie Shapp geen haast om hem weg te doen – ze zullen er zijn totdat Bubba volledig hersteld is.

Wade en Mandi zijn ook eigenaar van andere honden, Isabelle en Dixie. Het lijkt erop dat ze al goede vrienden zijn geworden met Bubba!

Het is Wade die echter de sterkste band heeft gevormd met de gelukkige pup. Bubba gaat elke dag met hem mee, en volgt waar hij ook gaat.

Bubba’s kracht, energie en vreugde hebben indruk op Wade gemaakt – hij denkt niet dat Bubba problemen zal hebben als het gaat om aanpassing aan een nieuw gezin.

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat Bubba een stoere kleine hond is?

Het maakt me verdrietig als ik denk aan hoe sommige eigenaren hun dieren behandelen. Ze moeten verantwoordelijk worden gehouden voor hun misdaden!

Tegelijkertijd is het belangrijk om je te concentreren op de positieve inspanningen van alle mensen die er zijn. Hier zijn die alledaagse mensen die naar hun hart luisteren en het goede doen!

Het is dankzij mensen zoals Wade en Mandi dat honden zoals Bubba een tweede kans krijgen in het leven.

Deel dit verhaal alstublieft als je vindt dat meer mensen op de hoogte moeten worden gebracht!

Koppel adopteert hangbuikzwijntje uit dierenopvang om haar daarna te slachten en op te eten

Frankie, een kitten met 4 oren en 1 oog, overwint iedereen met zijn charme