in

Een moeder verliet haar man en hun pasgeboren dochter, nu gaat deze brief van de vader viral

In januari 2015 verwelkomde Richard Johnson, 21 jaar oud, zijn dochter Persephone op deze wereld. Maar binnen een maand liep de moeder van het meisje, tragisch genoeg, met haar baby weg naar een andere plek. Ze betreurde dit echter snel, maar dreigde Persephone wat aan te doen, tenzij Richard hun dochter zou komen halen. Richard nam de eerste vlucht die beschikbaar was en

bracht zijn dochter thuis, maar al snel werd duidelijk dat dit in de praktijk niet meeviel.

Richard was niet voorbereid om een ​​alleenstaande vader zijn. Hij werd in het diepe gegooid, net zoals veel alleenstaande ouders. Het is zo moeilijk en vermoeiend om dit goed te doen. Hij was alleen en onzeker, had alles over voor zijn dochter, maar hij wist niet of hij het allemaal zelf kon doen. Dat was het moment dat de groep “Leven als Papa” op Facebook ontdekte, en hier leerde hij dat er andere vaders in dezelfde situatie zijn, en dat je kan slagen als jonge, alleenstaande vader.

Lees ook  Partner gesloopt door enorme drift van deze vrouw

Dit is de brief die hij schreef aan de leden van de groep en die nu viral is gegaan.

“Hallo iedereen,

Mijn naam is Richard Johnson en ik ben een alleenstaande vader van een klein meisje die Persephone heet. Haar moeder liet ons in de steek, een maand na de geboorte. We weten nog steeds niet precies waarom, maar we vermoeden dat zij leed aan een postnatale depressie. In de eerste paar weken toen mijn dochter en ik samen waren, vond ik per ongeluk deze site . Ik was zo nerveus en onzeker om een ​​vader te zijn, maar toen ik single werd, werd ik plotseling gedwongen twee rollen op me te nemen. Ik was niet zeker of ik dat wel kon. ”

“Ik kocht ieder nieuw boek, dat ik maar kon vinden, over het ouderschap en keek wel meer dan 1000 uur naar video’s op Youtube, over hoe je met problemen om moest gaan. Toen ik deze site goed bekeek besefte ik dat er andere vaders waren die zich in dezelfde situatie als ik bevonden.”

Lees ook  Moeder en dochter besluiten samen af te vallen, na 100 dagen is het resultaat fantastisch!

”Deze pagina gaf mijn vertrouwen een boost en het heeft me echt geholpen om beter met dit alles om te gaan.”

”Het gaat goed met ons allebei nu en blijven iedere dag leren. Ze is 10 maanden oud en ik wordt door mijn vrienden voortdurend gevraagd om advies te geven over de opvoeding. We zijn van ver gekomen, mijn dochter en ik, en op deze manier wil ik alle mensen die ons hielpen bedanken. Dus van ons beiden – heel erg bedankt.”

Groeten, Persephone en Richard Johnson”

We zijn er niet alleen van overtuigd dat Richard een geweldige vader zal zijn, hij helpt door het delen van zijn liefdevolle verhaal op deze manier ook veel jonge ouders. We vinden dat hij het verdient om complimenten te krijgen, dus deel dit met je vrienden als je het met ons eens bent!

Amerikaans echtpaar viert deze maand een zeer zeldzaam jubileum: hun 85-jarig huwelijk

Lieve hond gaat naar jongetje met down en doet wat geweldigs, zo mooi om te zien