in

Een moeder plaatste een bericht op haar dochter’s Facebook pagina, wetende dat haar dochter dit nooit meer zal doen

De moeder van een 16 jaar oud meisje plaatste een bericht op de Facebookpagina van haar dochter over hoe zij bijna was overleden na het drinken van 2 bier en 6 shotjes. Het Facebookbericht spreekt voor zichzelf.

Aandacht Ouders:

Dit is hoe 2 bier, 2 shotjes Captain Morgan, 2 shotjes Apple Pie Moonshine, 2 shotjes whisky, en een handvol aan, in alcohol gedrenkte, bosbessen eruit zien bij een 16 jarige.

Mijn dochter en haar nicht besloten afgelopen nacht om voor zichzelf een feestje te houden toen ze 2 uur lang alleen thuis waren in het huis van hun vader. Ze plunderde het drank cabinet en toen mijn ex-man thuiskwam trof hij de meisjes dronken aan, en onze dochter buiten bewustzijn. Hij haastte zich met haar naar het ziekenhuis in Wyoming en Court en ik ontmoetten elkaar daar.

Toen ik daar aankwam, werd ik snel naar de eerste hulp geleid, en daar lag mijn kind op een brancard. Ze was bedekt met verwarmde dekens om de onderkoeling te verhelpen. Haar lichaamstemperatuur was slechts 35°C. Via het infuus werden er vloeistoffen in haar lichaam gepompt. Eén van de buisjes in haar keel liep tot in haar buik om doorlopend de vloeistoffen die hier in zaten, weg te zuigen.

Lees ook  Een oplettende twitteraar denkt dat dit de deelnemers van Wie is de Mol? zijn

Het vergde het team op de eerste hulp 3 pogingen om Taylor te incuberen, waardoor haar keel werd opengescheurd. Het was noodzakelijk – zo kon ze worden aangesloten op een ventilator die de volgende 13 uur haar ademhaling overnam, omdat ze niet in staat was om zelf te ademen.

Ze werd rond middernacht met spoed naar de unit van het M Amplatz Children’s Hospital gebracht.

De symptomen bij mijn dochter werden veroorzaakt doordat het promillage aan alcohol het niveau van .43 had bereikt. Meer dan 5 keer de toegestane hoeveelheid, hoog genoeg om een volwassen man te doden.

De doktoren van Amplatz waren erg stellig over het feit dat als haar vader haar niet op dat moment had gevonden, ze zonder twijfel gisteravond thuis zou zijn overleden.

Lees ook  André Hazes en Bridget Maasland wonen al praktisch samen

“Wij, enkel door de gratie van God, zullen deze week niet ons kind begraven. Maar alleen omdat we ontzettend gezegend zijn en ongelofelijk hebben gebofd.”

“Ik hoop dat mijn dochter en mijn nicht begrijpen hoeveel geluk ze hebben gehad. Ik hoop dat ze hieruit een waardevolle les leren. En ik hoop dat, door deze ervaring te delen, voorkomen kan worden dat een ander kind haar leven verliest door alcohol.”

Ouders: 2 uur. Ze waren maar 2 uur alleen.

Kinderen: 2 bier en 6 shotjes was alles wat nodig was om dit meisje bijna van het leven te beroven.

Deel alsjeblieft dit bericht. Draag bij aan het bewustmaken van de gevaren van alcoholvergiftiging en comazuipen onder tieners.

“Ik had nooit verwacht me ooit in zo’n situatie te bevinden en mijn dochter Taylor ook niet.”

Kersverse moeder ziet dokters in verloskamer naar adem happen. Dan ziet ze haar baby’s en beseft wat er gebeurd was.

Dakloze man huilt in de Burger King, maar weet niet dat een vreemde een foto op Facebook heeft gepost om hem te redden