in

Een jonge vrouw brengt vijf bevroren puppy’s mee naar huis en hoopt dan dat er een wonder gebeurt

Voor de meeste mensen wat het laatste stuk van 2017 de perfecte tijd om feest te vieren, maar voor anderen zoals Tessa Lee, die in een asiel werkt, was het het moment dat ze vijf puppy’s in de buurt vond.

Tessa, die werkt bij de Whitecourt Homeless Animal Rescue Foundation (WHARF) in Edmonton, Alberta, Canada, kreeg op 23 december een telefoontje over vijf puppy’s in nood.

We werden gecontacteerd over de vijf pups in nood op privéterrein 45 minuten ten westen van Edmonton. De vijf puppy’s waren ernstig uitgemergeld en uitgedroogd, zo legt ze uit aan The Dodo.

Gezien het koude weer tijdens deze periode, duurde het niet langer dan een paar seconden voordat Tessa hen te hulp schoot. Toen ze ter plekke aankwam, vond ze de pups terug, maar omdat hun toestand zo betreurenswaardig was, zei ze tegen zichzelf dat ze misschien niet eens de nacht zouden overleven.

Lees ook  Man overleeft kanker (2x) en wint miljoenen in loterij

Ik beoordeelde hun mate van uitdroging, plaatste ze op een warmtebron en diende glucose toe gemengd met intraveneus water. We gaven ze ahornsiroop om de glucosespiegel te verhogen.

Terwijl Tessa’s familie op het punt stond om Kerstmis te vieren, moest ze tegen hen zeggen dat ze niet zou kunnen komen. Haar familie begreep natuurlijk waarom toen ze haar verhaal vertelde.

Toen leken vier van de vijf puppy’s langzaam beter te worden. Een van hen, die Ruby werd genoemd vanwege haar gloeiende vacht, leek het niet te halen, in contrast met haar broers en zussen. De jonge vrouw ging de hele nacht door met het verzorgen van de puppy’s in de hoop dat er een wonder zou gebeuren.

En het was op kerstochtend dat de kleine Ruby er in slaagde om op te staan en op haar voetjes te staan.

Vrolijk kerstfeest voor iedereen!! Er is nieuws, zo schreef Tessa op de Facebook-pagina van het asiel. Deze puppy had gisteren niet de kracht om zijn lichaam op te tillen. Ze drinkt nu water en eet vandaag al alleen.

Lees ook  Baasje wordt afgevoerd in ambulance na ongeluk – reactie van zijn hond gaat nu heel de wereld over

Na haar post hebben veel mensen de puppy’s en Ruby in het bijzonder steun gegeven. Tessa en andere medewerkers van het opvangcentrum blijven de puppy’s 24 uur per dag, 7 dagen per week volgen om hun herstel te garanderen. Ze hopen allemaal dat hun toestand zal blijven verbeteren, zodat ze vanaf februari een nieuwe thuis kunnen krijgen.

We kunnen ons inbeelden dat het stressvolle dagen zijn geweest voor Tessa en de andere medewerkers. Deel dit artikel op Facebook om je steun te betuigen aan Tessa en de 5 kleine rakkers!

H&M in het midden van de storm: beschuldigd van racisme na deze foto voor hun nieuwe kindercollectie

Gemeente weigert trap voor oudere te bouwen dus deze man neemt het heft in eigen handen