in

Een gewapende man gaat de winkel binnen om deze te beroven – kijk dan wat de vrouw net achter hem doet

We hebben allemaal wel al gewapende overvallen in films gezien en we kunnen ons voorstellen dat je dit liever ook alleen in films wil zien, en niet in het echte leven. De vraag is hoe jij zou reageren wanneer je bij een overval betrokken zou zijn?

De meesten zullen waarschijnlijk het hazepad kiezen, maar anderen hebben lef genoeg om in te grijpen. Dit is wat vorige week gebeurde in Sevilla, toen een winkel het slachtoffer werd van een overval. Als je de beelden van de bewakingscamera bekijkt kun je zien dat ze met man en macht de overvaller uiteindelijk toch kunnen overmeesteren.

Lees ook  Minuten voor het huwelijk grijpt bruid de bevende hand van haar bruidegom – en beseft de waarheid over de man met ze trouwt.

In het filmpje zie je een dief, een 45-jarig man, die met een wapen in zijn had de zaak binnentreedt, in Cerro del Águila, Andalusië. Dan komt een vrouw binnen, net na hem, niet wetende wat er aan het gebeuren is. Wanneer ze ziet wat er aan de hand is neemt ze meteen actie.

Dan helpt een bejaarde man om het wapen van de misdadiger af te pakken. Dit terwijl de kassierster in shock is en zich achter toiletpapier probeert te verbergen. Dan begint ze wat voorwerpen naar de dief te gooien, maar raakt de vrouw in plaats van de dief.

Lees ook  Een 50-jarige man probeert twee jonge meisjes in het bos te lokken – dan twijfelt de buurman geen moment

De vrouw wordt in Spanje nu als een echte heldin gezien, zo rapporteert El Correo de Sevilla. Velen vinden haar actie helemaal gek, wetende dat de man een vuurwapen bij zich had, maar anderen vinden dat ze ongelooflijk veel moed heeft getoond.

Wie zou jij zijn in deze situatie? De held die de overal ontmantelt of zou je zich net als de kassierster zo vlug mogelijk proberen te verbergen. Laat maar weten in de comments!

Zie Wat WIFI, mobiele telefoons, en iPads doen met de hersenen van je kind. Dit is ongelooflijk!

Deze vrouw is luidruchtig in de wachtkamer – de vrouw naast haar leert haar dan een lesje