in

Een bewakingscamera filmt een vrouw die een pakket steelt en dan haar been breekt tijdens het vluchten

We blijven het herhalen: stelen is niet aanvaardbaar! Daarnaast wordt ook gezegd dat karma altijd het laatste woord zal hebben. Twee dingen die deze vrouw aan den lijve heeft mogen ondervinden.

Een bewakingscamera filmde een vrouw die verschillende pakketten probeerde te stelen voor een huis in Snohomish County, zo meldt Washington DailyMail.

Toen een UPS-bezorger drie pakjes voor dit huis had afgeleverd, reed deze vrouw voorbij en keerde dan terug om het koopwaar mee te nemen.

Lees ook  Zo zou OG3NE-Lisa eruit zien als man

Een medeplichtige wacht in de auto terwijl de dief de pakketten komt oppikken en probeert dan te ontsnappen met de dozen. Maar bij het wegvluchten valt ze en breekt ze haar been.

Lizeth Ababneh, de eigenaar van pakketten, zag de diefstal dan op haar beveiligingssysteem. Ze zei dat ze de diefstal belachelijk vond, aangezien de dozen medicijnen bevatten voor haar man. Veel zal de vrouw dus niet kunnen doen met de inhoud.

Lees ook  Viruswaarheid-leider Willem Engel opgepakt

Er werd nu een onderzoek geopend om de daders van deze diefstal te vinden.

Eén ding is zeker, de vrouw zal waarschijnlijk niet heel blij geweest zijn met (voor haar) waardeloze medicijnen, maar met een gebroken been!

Langste man ter wereld ontmoet voor het eerst kleinste vrouw ter wereld

Franse ober geeft duizenden euro’s uit aan lipvullingen om er als Marilyn Monroe uit te zien.