in

Een 80-jarige vrouw wilt vuilniszakken vol met bankbiljetten storten, wat er vervolgens gebeurd is niet te geloven!

Een 80-jarige vrouw ging met een vuilniszak vol met bankbiljetten naar het hoofdkantoor van de ABN Amro in Amsterdam. Zij eiste een gesprek met de CEO, om een spaarrekening te openen.

De receptioniste weigerde dit verzoek en zei enigszins verbaasd tegen de vrouw: “Het spijt mij mevrouw, maar u kunt niet zomaar afspraak maken met de CEO, hij is een drukbezet man.”

“Maar ik ben hier om een aanzienlijk geldbedrag te storten” antwoordde de vrouw.

De receptioniste keek naar de vuilniszak en liep naar achteren. Twee minuten later kwam zij terug en zei: “U heeft geluk, loopt u maar mee mevrouw.”

De bejaarde vrouw liep het kantoor van de CEO binnen en zag een goed geklede man achter zijn bureau zitten. Toen hij haar zag stond de CEO op en vroeg: “Waarmee kan ik u helpen?”

Zij antwoorde: “Ik wil graag een spaarrekening openen”, waarna zij de vuilniszak op zijn bureau plaatste.

Nieuwsgierig vroeg de CEO: “Hoeveel wilt u storten?”

“€180.000 als dat mogelijk is”, zei de vrouw. Waarna zij alle bankbiljetten uit de vuilniszak haalde. De CEO was erg verbaasd en vroeg meteen hoe zij aan zoveel geld kwam. Overtuigend antwoorde de vrouw: “Ik heb het geld verdient met weddenschappen.”

Lees ook  Bijgelovige vrouw gooit muntgeld in vliegtuigmotor voor geluk.

“Weddenschappen?, wat voor weddenschappen dan?” vroeg de CEO.
“Verschillende soorten weddenschappen, bijvoorbeeld: Ik wed voor €25.000 dat jou ballen vierkant zijn”, zei de vrouw.

“Wat?!” lachte de bestuursvoorzitter, “Jij wilt met mij voor €25.000 wedden dat mij testikels vierkant zijn?” Hij kon zijn lach amper in houden.

“Ja, je hoorde mij wel. Sterker nog ik wed voor €25.000 dat jou ballen morgen om 10:00 vierkant zijn.” herhaalde de vrouw. De CEO glimlachte en dacht: “ik leef maar een keer en wil dit weleens meemaken”. Hij schudde vervolgens haar hand en nam de weddenschap aan.

“Ik neem wel mijn advocaat mee als getuige aangezien er een groot bedrag mee gemoeid is” zei de vrouw. “Natuurlijk!” zei de CEO overtuigend.

Die avond werd de CEO erg zenuwachtig over de weddenschap en hij stond zeker een uur voor de spiegel. Hij inspecteerde zijn ballen zorgvuldig en was ervan overtuigd dat ze niet vierkant waren en hij de weddenschap makkelijk zou winnen.

Lees ook  12 mensen die extreem zwaar waren en in slechts 1 jaar zoveel zijn afgevallen dat niemand ze meer herkent

De volgende morgen om exact 10:00 stond de vrouw met haar advocaat op zijn bureau. Zij herhaalde de weddenschap: “€25.000 dat de ballen van de CEO vierkant zijn!”

De CEO stemde in en de vrouw vroeg hem zijn broek uit te doen zodat zij ze kon inspecteren. De CEO gaf gehoor aan het verzoek en de vrouw kwam dichterbij en vroeg of zij zijn ballen mocht voelen.

Verlegen zei de CEO: “Nou €25.000 is erg veel geld en je wilt er zeker van zijn. Dus voel maar.” Terwijl de vrouw de ballen van de CEO grondig aan het voelen was, merkte hij dat de advocaat zijn hoofd tegen de muur aan het bonken was.

De CEO vroeg aan de vrouw: “Wat is er in godsnaam aan de hand met uw advocaat?”
De vrouw antwoorde: “Niets, behalve dat wij ook een weddenschap hebben lopen. Voor €100.000 zou ik vandaag om 10.00 de ballen van de CEO van ABN AMRO in mijn handen hebben.”

Onderschat nooit de kracht en inbreng van de ouderen in onze maatschappij!!

Dokter snijdt hoofdje van baby tijdens keizersnede. De baby overleed omdat het bloeden niet gestopt kon worden.

Tijdens sneeuwstorm wordt een geweldige oplossing gevonden voor zwerfhondjes