in

Een 50-jarige man probeert twee jonge meisjes in het bos te lokken – dan twijfelt de buurman geen moment

Toen deze man, genaamd Viper Macdonald, en zijn 16-jarige zoon enkele uren van hun vrije dag genoten in een park in Schotland, belandden ze in een zeer ongebruikelijke en onaangename situatie, zo rapporteert de Daily Mail.

Viper, volledig bedekt met tatoeages, ziet er op het eerste gezicht een beetje eng uit, maar hij past heel precies bij het gezegde: “Beoordeel een boek niet naar zijn kaft.”

Wat er toen gebeurde, heeft miljoenen mensen ertoe gebracht Viper te prijzen.

De getatoeëerde man zag namelijk een 50-jarige man twee jonge meisjes benaderen. Viper herkende de twee jonge meisjes, omdat ze in dezelfde buurt wonen als hij.

Lees ook  Man probeert vrouw en 3-jarige dochter in brand te steken

Na een paar minuten zag Viper hoe de twee meisjes de oudere man in het bos begonnen te volgen.

Een verloren jas

Viper besefte onmiddellijk dat er iets mis was en begon achter hen aan te gaan. Gelukkig was hij op tijd en vroeg hij de meisjes wat ze aan het doen waren. De meisjes zeiden hem dan dat ze de man gingen helpen om zijn “verloren” jas terug te vinden.

Viper vroeg de meisjes vervolgens om naar zijn zoon te gaan terwijl hij iets verder weg was en de politie ging opbellen.

Als Viper hier niet had gehandeld, had deze beslissing van de jonge meisjes om de man in het bos te begeleiden hen duur te staan kunnen hebben.

Lees ook  Tiener wordt gefatshamed in bakkerij – en neemt meteen de perfecte wraak.

De man werd toen onmiddellijk gearresteerd en zit nu in de gevangenis. Viper werd door de politie geprezen vanwege zijn verbazingwekkende inzet en nadat de gebeurtenis online werd gedeeld, kreeg hij felicitaties van over de hele wereld.

Dit alles gebeurde iets minder dan een jaar geleden, maar het verhaal van Viper werd recentelijk terug op de sociale media gedeeld en het is echt de moeite waard om dit te delen.

Viper is een echt voorbeeld van hoe we mensen nooit mogen beoordelen op hun verschijning. Deel dit artikel als je hier ook mee akkoord gaat!

Reisbureau is op zoek naar een hond om hondvriendelijke vakanties te beoordelen.

Vrouw vindt op vakantie een ‘versteende’ hond, helpt hem vervolgens met een ongelofelijke transformatie