in

Echtpaar wordt per ambulance vervoerd zodat ze hun allerlaatste kerst samen kunnen vieren

Dankzij Stichting Ambulance Wens brengen de ouders van Anne Nyheim hun allerlaatste kerst gezamenlijk met de familie door, bericht het Algemeen Dagblad. De stichting verricht fantastisch werk; het is een groep vrijwilligers die de laatste wensen vervult van terminale patiënten die niet meer mobiel zijn.

Twee weken geleden kreeg Annes vader te horen dat hij uitgezaaide lymfeklierkanker heeft en sindsdien gaat hij hard achteruit. Haar moeder had net een knieoperatie achter de rug. Het leek erop dat ze de kerstavond apart zouden doorbrengen. Gelukkig werd Anne in het ziekenhuis geattendeerd op het geweldige werk dat de Stichting Ambulance Wens doet.

Lees ook  Zomer voorbij! Na zondag alleen maar regen en nog meer regen!

Dankzij de vrijwilligers konden haar vader en moeder per ambulance naar het huis van hun kleinzoon gebracht worden. Daar bracht de familie naar alle waarschijnlijkheid hun allerlaatste kerst tezamen door.

Aan de krant vertelt Anne dat het een hele mooie avond was die ze voor altijd bij zal blijven: “We hebben veel herinneringen opgehaald, veel foto’s gemaakt. In het begin dacht ik dat het een moeilijke, zware avond zou worden, maar het was werkelijk prachtig.”

Lees ook  Deze moeder doet een oproep: “Dit is de reden waarom je aprilgrap niet leuk is”

Na deze kerst wordt haar vader naar een hospice gebracht. Het was een onvergetelijke kerst waar ze de vrijwilligers ontzettend dankbaar voor is.

Het is prachtig en indrukwekkend om te zien wat de stichting voor zoveel mensen doet. De vrijwilligers verdienen alle respect en lof!

Dit 21-maanden oude meisje leert zwemmen – een van de mooiste video’s ooit

Dierentuin sluit haar deuren wegens sneeuwstorm – dan plaatsen ze deze video online!