in

Echtgenoot woest vanwege geboorte in zijn gloednieuwe auto

Dr. Brian Snyder, een spoedchirurg, stapte zijn ziekenhuis buiten om een bloedende, zwangere vrouw te zien die in haar truck zat, omgeven door een paniekerige echtgenoot en bezorgde omstaanders. Dr. Snyder wist dat ze daar ter plaatse zou gaan bevallen. Er was geen tijd te verliezen.

Het volgende fragment komt uit “Untold Stories of the ER” en het is moeilijk te geloven dat het echt gebeurde – maar dat was toch het geval! Omdat het niet meer mogelijk was om de vrouw nog te verplaatsen, beviel ze daar op de voorbank van de truck.

Lees ook  Politieagent die z’n beide benen verloor verbluft dochter door te wandelen tijdens haar diploma-uitreiking.

Na een laatste puf – en na een beangstigend moment waarbij de navelstreng rond het hoofdje zat – beviel de dame van een gezond babymeisje. Het publiek juichte toen Dr. Snyder de baby in een handdoek wikkelde en op de schoot van de moeder legde.

En dan was er nog papa.

Dr. Snyder dacht dat de echtgenoot bewusteloos ging vallen bij het zien van al dat bloed, maar in plaats daarvan zei hij: “Schat, dit is onze nieuwe auto! Ons interieur werd speciaal besteld! Kon je nou niet even 15 minuten wachten?!”

Lees ook  Dionne Stax heeft haar looks niet van een vreemde: dit is haar sexy zus!

Dit was alles wat de vrouw nodig had om hem een klap in het gezicht te geven.

Nu waren er drie mensen die dringend medische verzorging nodig hadden. De moeder, de pasgeboren baby en de echtgenoot die tegen de grond lag.

Verdiende de echtgenoot dit?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Pakjesbezorger is sprakeloos: 24-jarige moeder verstuurt een pakketje met vreselijke inhoud.

Opvallend! Het kind in de armen van de bedelaarster slaapt altijd! DIT is de reden