in

Echtgenoot van terreurlachtoffer Ann-Laure doet pakkende belofte op haar begrafenis

Vandaag werd Ann-Laure Decadt begraven. De 31-jarige vrouw kwam bij de aanslag in New York om het leven. Zo’n 2000 mensen waren afgezakt naar Oostnieuwkerke om een laatste keer hun steun te betuigen.

Wie een uitnodiging had mocht de kerk binnen, maar zeker 1000 mensen bekeken de uitvaartplechtigheid in de regen en de kou op een groot scherm. Ann-Laure was met haar moeder en twee zussen op vakantie in New York, zij overleefden de aanslag wel.

“Ik begrijp het niet”

Haar vader Frank nam het woord. “Het deed me veel deugd dat jullie met mama op citytrip gingen naar New York. De berichtjes en foto’s die ik doorgestuurd kreeg, maakten duidelijk dat het de tijd van jullie leven was. Ik heb geen idee waarom precies deze aanslag moest gepleegd worden. Maar ik weet wel dit: als alle mensen jouw ingesteldheid zouden hebben, zou de wereld er veel beter uitzien.”

Lees ook  Als Victoria ze niet zou redden zouden ieder jaar 100 veulentjes sterven! Deze vrouw is een held!

“Ik was van de kaart toen ik je voor het eerst zag”

Ook de zussen van Ann-Laure namen het woord. Een zeer emotioneel moment was wanneer haar echtgenote Alexander Naessens sprak. “Je pakte mij en iedereen in met je onweerstaanbare schoonheid en charme. De eerste keer dat ik je ontmoette, was ik helemaal van de kaart. Later, toen ik je ouders en zussen leerde kennen, begreep ik al een beetje beter waarom ik zo onder de indruk was.”

Lees ook  Tieners spelen smerig spel met hun leraar: “Mijn familie, mijn vrienden en ik zijn jaar lang door hel gegaan”

“De wereld lag aan onze voeten”

“Volgende maand zouden we vijf jaar gehuwd zijn. Het is niet te vatten dat ik vandaag, in dezelfde kerk, afscheid van je moet nemen. Hoe we jou zullen missen, valt niet te beschrijven. Maar weet dat ik er alles zal aan doen om onze zoontjes, Raphaël en Joseph, zo goed mogelijk op te voeden. We hadden nog zoveel plannen, de wereld lag aan onze voeten. Maar in één luttele seconde werd alles verwoest. Het was blijkbaar te mooi om waar te zijn.”

Deel deze ontroerende belofte met je familie en vrienden!

Gaat slapen moeilijk? Zet dít in je kamer en je slaapt heel makkelijk de hele nacht door!

ZO zag Jocelyn ‘Catwoman’ Wildenstein eruit voor alle plastische chirurgie! Herken jij haar nog?