in

Echtgenoot schrijft emotionele brief om het geweldige werk te vieren van verpleegsters overal ter wereld

Bobby Wesson woont met zijn vrouw Rayena en hun jonge zoontje in Gardendale, in de Verenigde Staten. Rayena is niet alleen drukke ouder van een jong kind, ze is ook verpleegster bij traumagevallen. Bobby weet dat Rayena trots is om elke dag naar haar werk te gaan om mensenlevens te redden, maar ze is ook telkens uitgeput wanneer ze thuiskomt.

Dit is vooral duidelijk na lange, zware nachtshifts in het ziekenhuis. Op een dag, toen hij de slaapkamer binnenkwam, trof hij zijn vrouw aan toen ze een dutje deed met hun zoontje, net voor ze opnieuw moest gaan werken. Ze had haar armen rond hun zoontje. Bobby kon niet stil blijven.

Opnieuw en opnieuw hoor je hoe moeders, en vrouwen in het algemeen, niet genoeg appreciatie krijgen van hun mannen. Maar Bobby is daar duidelijk een uitzondering van. Lees zijn ontroerend Facebookbericht aan de wereld.

“Dit is mijn vrouw die een dutje doet. In een uurtje zal ze wakker worden, haar verpleegster uniform aantrekken en zich klaarmaken om te gaan werken.

De gereedschappen en materiaal die ze nodig heeft om haar job te kunnen uitoefenen worden nauwkeurig gecontroleerd. Haar haar en make-up doet ze heel snel. Ze zal klagen dat ze er afschuwelijk uitziet. Ik zal niet akkoord gaan, en maak haar een kop koffie.

Ze zal op de bank zitten, in kleermakerszit, en proberen van haar koffie te drinken, terwijl ze gelukkig met haar kleine zoontje speelt.

Ze zal sporadisch weg staren wanneer we praten, haar stilletjes aan het voorbereiden voor haar shift. Ze denkt dat ik het niet merk.

Ze zal de baby kussen, en daarna mij, en daarna zal ze vertrekken om zorg te dragen voor mensen die het ergste in hun leven meemaken. Autowrakken, kogelwonden, explosies, branden en inbraken. Professionelen, armen, priesters, verslaafden, prostituees. Moeders, vaders, dochters, zoons en families. Het maakt niet uit wie je bent of wat er met je gebeurd is.

Ze zal zorg voor je dragen.

14 uur later komt ze thuis en doet haar schoenen uit, waarmee ze door bloed, gal, tranen en vuur heeft gewandeld.

Soms zal ze er niet willen over spreken. Soms kan ze niet wachten om erover te spreken. Soms zal ze lachen tot ze huilt, en soms zal ze gewoon huilen. Maar desondanks zal ze op tijd zijn voor haar volgende shift.

Mijn vrouw is een verpleegster. Mijn vrouw is een heldin.”

Als iedereen zijn liefde, trots en respect voor hun geliefden zou tonen, denk ik dat de wereld een betere plek zou zijn. Verpleegsters verdienen zeker alle respect ter wereld, om te werken in zware omstandigheden, en vaak tegen een laag inkomen.

Lees ook  Vrouw bezoekt elke week de tattoo-shop. De tatoeëerder geeft haar namelijk elke keer een tijdelijk tattoo-ontwerp

Deel aub en klik op leuk voor deze prachtige brief van een echtgenoot aan zijn vrouw!

Politieagent redt achtergelaten katje – neemt haar mee op patrouille zodat ze niet alleen is

Leeuw en baby samen live op tv: wat er nooit zou mogen gebeuren, gebeurt!