in

Echtgenoot gaat 37 jaar nu huwelijk op één knie zitten en vraagt terminaal zieke vrouw voor de 2e keer.

Greg Madson vroeg zijn vrouw voor het eerst ten huwelijk in 1981. Het koppel had zopas ontdekt dat ze een baby zouden krijgen, en Greg “gooide” zijn toekomstige bruid zowat een ring om de vinger. De twee hadden een ongelofelijk gelukkig huwelijk, met vijf kinderen en negen kleinkinderen. Maar met de jaren kreeg Greg spijt over de manier waarop hij zijn vrouw ten huwelijk had gevraagd.

Sherri vecht nu tegen terminale leverkanker en haar familie is altijd aan haar zijde om haar te steunen. Dus om zijn vrouw te tonen hoeveel hij van haar houdt, bedachten Greg en haar familie een plan.

Greg nam Sherri mee naar het park waar haar kinderen en kleinkinderen stonden te wachten met camera’s.

Lees ook  Britt Dekker schrijft ode aan moeder in de zorg: 'Ik doe wel mee'

Algauw benaderden ze een met kalk geschreven boodschap op de grond en besefte Sherri wat er aan de hand was.

“13.337 dagen huwelijk, nog voor altijd te gaan. Wil je opnieuw met me trouwen?”, leest de boodschap. In de video legde Greg aan Sherri uit dat hij haar opnieuw wilde vragen, maar dat hij wist dat ze niet van die aandacht hield, dus moest het een verrassing blijven.

Dan grijpt hij naar een boomtak en trekt er een ring af alvorens op één knie te gaan zitten. “Ik heb dit al lang willen doen, maar ik wist dat je boos zou zijn”, lachte hij.

“Moest ik je opnieuw ten huwelijk vragen, zou je het dan doen?”

Lees ook  Chris neemt elke dag nieuwe tatoeage en ziet er nu zo uit

Met een brede glimlach grapte Sherri “nee” alvorens het aanzoek uiteindelijk te aanvaarden. “Ze zei ja, jij idioot”, zei Greg tegen zijn kinderen achter de camera terwijl hij Sherri een dikke knuffel gaf.

Van zodra ze aanvaard had, vroeg Greg de kleinkinderen om mee te komen vieren. De kinderen, die allemaal “beat cancer” shirts en superheldenkostuums droegen bliezen zeepbellen rond het gelukkige koppel.

Bekijk het emotionele moment hieronder!

Dokter brengt babymeisje via keizersnede ter wereld. Dan dropt mama een bom die hem geschokt achterlaat.

Koppel niet blij met echofoto van hun surrogaatbaby en willen abortus laten plegen. Dan leren ze dat de draagmoeder vermist is.