in

Echtgenoot betaalt om z’n vrouw te laten verm*orden. Zijn mond valt wagenwijd open als ze op eigen begrafenis verschijnt.

Zoals de meeste criminelen dacht Balenga Kalala, een vluchteling uit Congo, dat hij met m*ord zou wegkomen. Kalala verhuisde naar Australië en ontmoette daar Noela Rukundo, eveneens uit Congo. Ze trouwden in 2004 en kregen acht kinderen.

Toen Rukundo naar Afrika terugkeerde om een begrafenis van een familielid bij te wonen, belde Kalala haar en stelde voor om buiten even wat frisse lucht op te halen. Toen ze het advies van haar echtgenoot volgde, werd ze benaderd door een vreemde die een pistool op haar richtte.

“Niet schreeuwen”, zei hij haar. “Als je begint te schreeuwen, schiet ik je neer. Mij zullen ze misschien pakken, maar jij? Jij zult al dood zijn.”

Vervolgens blinddoekte hij haar, dwong de vrouw in een auto en reed haar naar een plek waar ze door meerdere andere mannen werd opgewacht. Ze bonden Rukundo aan een stoel vast.

Lees ook  Familie uit elkaar gerukt nadat man, echtgenote en dochter binnen 2 weken overlijden aan COVID-19

Terwijl ze haar vasthielden, wilde een van de mannen weten wat ze haar echtgenoot had aangedaan dat hij haar dood wilde. Rukundo was doodsbang en overstuur – ze had geen idee wat ze gedaan kon hebben dat hij haar wilde verm*orden.

Een ander lid van de groep belde de man die de m*ord besteld had. De man van het gezelschap zette de speaker op. Iemand vroeg wat er met Rukundo moest gebeuren.

“Dood haar.”

Tot haar grote verbazing en schok herkende Rukundo de stem. Het was de stem van haar echtgenoot.

Rukundo dacht dat haar leven voorbij was. Maar blijkbaar hadden deze huurm*ordenaars toch scrupules – ze doden geen vrouwen of kinderen.

Lees ook  De politie breekt de deur van deze 24-jarige – wordt wakker in het ziekenhuis met een “NEE” op haar been

De mannen namen het geld van Kalala aan en logen tegen hem dat zijn vrouw dood was. Sterker nog, ze lieten haar vrij en ze keerde terug naar Australië, precies op tijd voor haar begrafenis.

Toen de plechtigheid bijna ten einde was en de rouwenden wilden vertrekken, stapte ze naar haar echtgenoot en zei: “Verrassing! Ik leef nog!”

Kalala was geschokt. “Is dit een spook?”, vroeg hij. “Zijn het mijn ogen?”

Met de hulp van haar huurm*ordenaars daagde Rukundo bij de begrafenis op met alle nodige bewijzen om Kalala te laten arresteren. Hij zit nu een gevangenisstraf van negen jaar uit voor de poging m*ord op zijn vrouw.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar. Maar DIT is de reden waarom de ouders het toelieten.

Mama doet stiekem twee baantjes. Maar wanneer ze zich ziek meldt, besluit baas haar een bezoekje te brengen.