in

Duivelse vrouw verdronk baby en liet hem opvreten door maden om haar ex terug te pakken.

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een jonge moeder verdronk haar pasgeboren baby en dumpte zijn lichaam in het struikgewas en liet hem opvreten door maden. De vrouw beging de gruwel om ‘haar ex terug te pakken’. Het lichaam van de peuter was zo vreselijk aangetast dat alleen een van zijn kuitspieren nog gebruikt kon worden om hem aan de hand van een DNA-test te identificeren.

Het lichaam werd ontdekt in de buurt van een tempel in Miaoli in het westen van Taiwan. De 21-jarige moeder, alleen gekend als Liu, bekende aan de politie dat ze haar dode zoon in een plastic zak had gestopt en hem in de bosjes had gegooid.

Lees ook  Peuter aangetroffen in smerige kofferbak waar moeder haar 2 jaar verborg voor haar man en kinderen.

De politie zei dat Liu bevallen was op 15 december vorig jaar en het kind zeven dagen later verdronk in de buurt van de Tudigong tempel. De tempel is op een 50-tal meter van haar huis gelegen. Daar vulde ze de gootsteen met water, verdronk haar zoon en dumpte zijn lichaam in het struikgewas achter de tempel.

Lees ook  Zoon en schoondochter sloten 92-jarige moeder vele jaren op in een varkenshok

Politie en sociale werkers bezochten haar huis op 23 februari omdat ze de geboorte van haar kind niet tijdig bij de gemeente aangegeven had. Volgens de plaatselijke wetgeving moet dit gebeuren binnen de 50 dagen.

De vrouw werd aangehouden en riskeert vervolging wegens moord.

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat er snel gerechtigheid geschiedt.

Conducteur in Noord-Holland geslagen nadat hij slapende reiziger wekte

Toestand Lotte van der Zee (20) na hartstilstand nog altijd kritiek