in

Duivels koppel stikte “ongewenste” vierling minuten na hun geboorte in plastic zakken.

Opgelet: Dit artikel bevat schokkende inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een duivels koppel stikte vierlingen enkele ogenblikken na hun geboorte dood in plastic zakken omdat ze hen niet wilden.

Aleksandra J. (27) en haar partner Dawid W. (37) verstopten drie van de lichamen in een oven in hun huis en de andere baby werd begraven onder een boom.

Het koppel werd gearresteerd nadat de politie de lijken aantrof op een boerderij in Ciecierzyn in het zuidwesten van Polen. Buurtbewoners hadden hen bij de politie aangegeven nadat ze Aleksandra J. de voorbije vijf jaar vier keer zwanger hadden gezien, maar de kinderen nooit gezien hadden.

Toen de bewoners haar vroegen of ze zwanger was, antwoordde ze naar verluidt altijd: “Ik heb gewoon maagproblemen, ik ben niet zwanger.”

Vermoed wordt dat Dawid W. druk op zijn partner uitoefende om haar zwangerschappen niet aan te geven omdat hij geen kinderen meer met haar wilde.

Volgens de onderzoekers verliep de moord van de vierling volgens hetzelfde patroon. Aleksandra beviel thuis in bad alvorens ze de pasgeboren baby’s in plastic zakken stikte.

Het ziekelijke koppel werd nu aangeklaagd met vier aanklachten van moord. De vrouw zou ook een van haar kinderen, nu zes jaar oud, zelf opgevoed hebben.

Een van de buren vertelde aan de lokale media: “Ik kan geen slecht woord over haar zeggen. Ze zorgde voor haar zoon, ze was erg sociaal. Het kind was erg goed gekleed, zag er goed uit. Wat er onder het dak van hun huis gebeurde, is verschrikkelijk.”

Het onderzoek loopt nog, maar als de twee schuldig bevonden worden riskeren ze een levenslange gevangenisstraf.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ HOOPT DAT ER GERECHTIGHEID GESCHIEDT.

‘Rapper Feis doodgeschoten na ruzie om omgestoten drankje’

Gepeste jongen (16) pleegt zelfmoord. Als mama laatste berichtje op zijn telefoon leest, stort ze in.