in

Duitse herder beschermt tiener tegen inbrekers en vangt vier kogels op

Javier Mercado woont in de Amerikaanse stad Des Moines. Afgelopen woensdagavond hoorde hij een auto voor zijn huis stoppen. Kort daarna hoorde hij glas breken. Er werd ingebroken!

Kiro 7 bericht dat Javier zich snel in een kast verstopte en direct de hulpdiensten belde. Hij was alleen thuis met zijn hond Rex. Rex was niet van plan te verstoppen en besloot zijn baasje te beschermen. De viervoeter rende naar beneden om de inbrekers te confronteren.

Lees ook  Eigenaar is geschokt als hond door de borst geschoten thuiskomt. Dan ziet hij 1 woord op de pijl geschreven …

De inbrekers sloegen hem tot bloedens aan toe. Hij vluchtte terug naar boven terwijl ze verder gingen met het huis leeg te halen. Toen ze bij Javiers schuilplaats aankwamen, nam het beschermingsinstinct van Rex weer over.

De Duitse herder viel de inbrekers aan en werd vier maal neergeschoten. De kogels raakten zijn nek, been en knie. De inbrekers vluchten toen ze sirenes hoorden.

Lees ook  4 jongens groeiden op denkend dat ze een twee-eiige tweeling waren – 20 jaar later ontdeken ze de waarheid

Zijn familie heeft een GoFundMe campange voor Rex opgezet. Gelukkig is in vier dagen al meer dan vijf keer het begin doel gedoneerd! Gisteren is de dappere hond succesvol geopereerd en begint hij aan zijn revalidatie.

Hieronder is te zien hoe Rex het ziekenhuis verlaat samen met zijn baasje. We wensen de held een heel snel en voorspoedig herstel toe!

Deze hond gered uit het asiel wilde de hand van zijn nieuwe baasje vasthouden, erg vertederend

Val van de negende verdieping: Man vangt vrouwen met blote handen op.