in

Dubbel verdriet voor Monique Westenberg

Een hele heftige en vooral emotionele periode voor Monique Westenberg. Dinsdag moest ze afscheid nemen van haar geliefde oma Corrie en het is het ook nog eens precies een jaar geleden dat haar stiefmoeder Maria overleed…

Op Instagram deelt ze een prachtig kiekje van haar twee overleden dierbaren. “Vandaag een jaar geleden overleed mijn pinda mama, precies een jaar later gaan wij vanmiddag mijn Koningin ter aarde laten. Het leven is iets ongelooflijks. Ik weet zeker dat jullie weer samen zijn.” schrijft ze op haar Stories.

Oma Corrie overleed vorige week op 88-jarige leeftijd en had een bijzondere band met zowel Monique als André. Monique deelde eerder al als eerbetoon enkele prachtige plaatjes van haar oma. “Onze koningin. Onze steun en toeverlaat. Onze “moeder”. Ons alles! Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan. Mijn hart is voor altijd gebroken,” schreef Monique in een bij een foto op Instagram. Maandag was een emotionele dag voor Monique en André Hazes. De twee namen afscheid van hun geliefde oma Corrie, de grootmoeder van Monique. In een video, die hierboven is te zien, die Monique deelt op Instagram zie je André samen met andere dierbaren de kist naar het altaar brengen. Ze schrijft er de tekst “Jouw laatste kerkmis” bij.

Lees ook  Familie blijft man steunen die ervan beschuldigd wordt 12 dagen oude baby verkr*cht te hebben.

André reageerde eerder ook al emotioneel op het grote verlies: “Mijn aller beste vriendin is niet meer… Een moeder in de tijd dat ik die even niet had. Een luisterend oor. Een uitgesproken mening. Een van de weinige mensen waar ik iets van aannam. Bedankt voor de liefde, warme maaltijden, open deur en puurheid. Houd van je Cor”, schreef hij bij onderstaande foto.

Lees ook  Vrouw betrapt op stelen van geld van donutwinkel. Maar het is de reactie van de eigenaars die het nieuws haalt.

Laura Ponticorvo heeft wraak op verspreider van foto’s en video’s!

Oom van 18-jarige verdachte groepsver krachtingen bedreigd: ‘Ze willen mijn bedrijf in brand steken’