in

Drugsverslaafde mama 826 dagen high – kijk nu als ze weer nuchter is.

Helaas worden we in onze samenleving steeds meer geconfronteerd met drugs en drugsverslavingen. Maar een gebruiker van het internetplatform Reddit gaf mensen weer een beetje hoop. Ze is een voormalige heroïneverslaafde en ze deelde enkele foto’s om andere verslaafden te inspireren om hun verslaving te overwinnen.

Onder de gebruikersnaam “DisregardThisOrDont” postte ze de volgende tekst onder haar foto: “Dit is wat 826 dagen nuchter eruitziet. Links is de mij op 11 juni 2014 en rechts is de mij vandaag. Afkicken is mogelijk!”

De eerste foto van de 24-jarige vrouw is eigenlijk een politiefoto waarop ze er grijs en grauw uitziet. Ze is heroïneverslaafd en heeft een wazige blik in haar ogen.

Maar 826 dagen ziet de wereld er helemaal anders uit! Nu heeft ze terug sprankels in haar ogen, en is ze eindelijk verlost van haar verslaving.

De positieve reacties op haar foto’s waren overweldigend en daarom besliste deze dame om een beetje meer van haar verhaal te onthullen.

De klik kwam er nadat ze op 11 juni 2014 naar de gevangenis moest.

“Zonder er te diep op in te gaan: Ik zat in een gewelddadige relatie en mijn dochter zou bij mijn moeder moeten gaan wonen” schreef ze. “Ze was mijn hele wereld en ik verviel in een depressie. De enige bij wie ik terechtkon, was mijn misbruikende vriend.”

“Zijn antwoord om me beter te doen voelen, was heroïne. Na acht maanden van zwaar heroïnegebruik moest ik voor de rechter verschijnen om te oordelen over het hoederecht van mijn dochter. De rechter vond dat ik hulp nodig had.”

“Hij stuurde me naar de gevangenis totdat er een plaats zou vrijkomen in een afkickcentrum. Van daaruit ging ik naar het beste afkickcentrum van de staat.”

“Het herstel was een helse strijd, maar nu ben ik op een punt dat het aanvoelt alsof het allemaal een nare droom was.”

“Toen ik die eerste politiefoto terug zag, voelde ik een diep medelijden voor die meid. Ik wilde haar vastpakken en zeggen dat alles wel goed zou komen.”

“Er zijn andere verslaafden die in dezelfde “vicieuze cirkel van de hel” zitten als ik toen. Dus als een van die mensen dit ziet en ook kan afkicken, is het dit toch misschien een heel klein beetje waard geweest.”

DEEL de inspirerende boodschap van deze moedige vrouw op Facebook!

André Hazes laat hele rug vol tatoeëren: “Tof man, als ik straks 70 ben”

Dierenbeulen in Lexmond vermo*rden op 2 dagen tijd negen zwanen.