in

Droom van gepensioneerde veteraan komt uit met laatste kick van z’n leven.

Toen Sam Northway, 91 jaar, jong was sloot hij zich aan bij het leger en diende als gevechtspiloot tijdens WO II. Daarop diende hij in Korea en Vietnam, en gaf telkens het beste van zichzelf. Hij had altijd al van vliegen gehouden en de combinatie van vliegen en tegelijk zijn land dienen was voor hem het beste ter wereld. Toen het wapengekletter ophield en de spanning wegebde, was het tijd om zich te settelen.

Maar dat was toen. Nu is Sam 91 jaar oud en zijn gezondheid gaat snel achteruit. Northway die een passie had voor vliegtuigen droomde er al jaren van om nog eens te kunnen vliegen, maar met zijn gezondheid leek het nooit het geschikte moment.

Lees ook  Kennen we Nikki (21) al? De bloedmooie Miss Gelderland 2019:

Maar nu was het moment eindelijk aangebroken. Hoewel hij in het Crossroads Hospice and Palliative Care Center verbleef, zou zijn laatste wens eindelijk uitkomen. Het centrum heeft een “geschenk voor een dag” programma en ditmaal was het de beurt aan Sam.

Het centrum sloeg de handen in elkaar met het Commemorative Air Force team. Ze regelden een vlucht voor Sam, en ze konden niet wachten om zijn reactie te zien. Zijn reactie was beter dan iedereen verwacht wat.

Lees ook  Scheten laten in het bijzijn van je partner is heel goed voor je relatie!

De tranen van vreugde stonden in zijn ogen en hij voelde zich extatisch dat hij nog een keertje de lucht in kon.

“Ik wilde eigenlijk nooit ergens heengaan in een vliegtuig. Ik hield gewoon van vliegen op zich”, verklaarde Sam.

Bekijk het ontroerende moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Vrouw ziet hond vastgemaakt aan een paal – ze besloot het arme dier te helpen

Jongen krijgt leeg pakketje van moeder, leest het bericht dat erin zit en breekt