in

Drie dronken meiden proberen een knappe man te kidnappen die ze op straat gezien hadden.

In China probeerden drie dronken meisjes een knappe man te kidnappen die ze gezien hadden voor de bar waar ze uit waren geweest. De dames beraamden het plan om de man, die in vrouwelijk gezelschap was, te ontvoeren.

De vrouwen hadden die avond duidelijk teveel gedronken.

Het incident gebeurde voor de bar waar de drie die avond op stap waren geweest.

De man en zijn vrouwelijke gezel wilden een taxi naar huis nemen. Op dat moment kwamen ook de drie vrouwen naar buiten. Ze hadden een mannelijke vriend bij hen die ze die avond leren kennen hadden. Ze hielden een taxi tegen en boden de man een rit naar huis. Maar toen de man en zijn vriendin op het punt stonden om de taxi te nemen, sleepten de drie vrouwen hem in de taxi en probeerden hem te kidnappen.

Lees ook  Politie zoekt verdachte ‘Fano’ voor moord op rapper Feis

Zijn vrouwelijke metgezel liep meteen naar de bar en vroeg om hulp. Een medewerker van de club kwam tussenbeide, maar liep een gebroken neus en enkele blauwe plekken in zijn gezicht op.

Blijkbaar had de alcohol goed zijn werk gedaan, want de vrouwen konden de medewerker omsingelen en sloegen hem op het hoofd en in zijn gezicht. Hun mannelijke gezel mengde zich in het gevecht en sloeg de clubmedewerker in de maag. Het gevecht duurde ongeveer drie minuten.

Lees ook  Klein jongetje met syndroom van down streelt schattig over de baard van prins Harry.

De medewerker kon zich loswrikken en liep terug naar de bar. De mannelijke gezel van de vrouwen ontvluchtte de scene en liet de drie meiden alleen achter. Enige tijd later arriveerde de politie.

De politie arresteerde de vrouwen, die in de 20 waren, en klaagde hen aan. Later werd ook de mannelijke vriend in een nabijgelegen motel gearresteerd.

De vrouwen moesten zeven dagen in de gevangenis verblijven en kregen een boete van ongeveer 35 euro.

De man die de vrouwen probeerden te kidnappen legde geen verklaring af. Nou, knap zijn heeft ook zo z’n nadelen.

Bekijk de video hieronder!

Mama gevierd als heldin na het neerschieten en doden van gewapende overvaller die vrouwen en kinderen probeerde te beroven.

IKEA vraagt mensen om 30 dagen lang een plant te pesten om te zien wat er gebeurt – de resultaten zijn spectaculair