in

Drankgigant betaalt €88.000 aan wie een jaar lang zonder smartphone kan leven.

De smartphone is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Van ’s morgens tot ’s avonds laat vergezeld het toestel ons in onze broekzakken, op de werktafel, in de keuken, de woonkamer en zelfs tot in onze slaapkamers. Is er eigenlijk nog wel iemand die zonder smartphone kan? Dat is precies wat het drankmerk VitaminWater (onderdeel van CocaCola) wil testen. Het merk beloofde een bedrag van 100.000 dollar – omgerekend zo’n slordige 88.000 euro – aan wie een jaar lang zonder smartphone kan leven.

Een uurtje zonder smartphone is voor heel wat mensen al een zware beproeving, maar een volledig jaar? Echt niemand wil terug naar het stenen tijdperk van de klassieke “Nokia-blok”, en nog minder zou iemand zo gek zijn om dit vrijwillig te doen. Maar wat als iemand je 88.000 euro zou betalen om dit te doen?

Lees ook  16-jarige vader beet in neus van zijn baby en slingerde hem bij zijn voetjes in het rond.

De kandidaten moeten voor 8 januari een foto op Instagram of Twitter posten waarin ze VitaminWater taggen en uit de doeken doen waarom ze willen meedoen en wat ze al die tijd zonder smartphone zullen doen. #nophoneforayear en #contest zijn de verplicht hashtags. Je moet wel minimum 18 jaar zijn om mee te kunnen doen. Slecht nieuws voor ons want alleen Amerikaanse burgers zijn toegelaten.

Lees ook  Pas verloofd stel plotseling vermist

Het is echter nog niet geweten hoe ze de deelnemers efficiënt gaan controleren. Het merk gaf aan dat ze de verdere details op een later ogenblik zullen bekendmaken. Het is wel reeds bekend dat de deelnemers in de loop van een wedstrijd aan een leugendetector onderworpen zullen worden.

ZOU JIJ HET KUNNEN, EEN JAAR LANG ZONDER SMARTPHONE? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Stoïcijnse “inbreker” actief in Wormerveer

Best schokkend: dit is de meest voorkomende manier van vreemd gaan