in

Drama bij gezin in Overijssel: 22-jarige zoon overlijdt bij brand, jongere broer blijkt in leven

Bij een felle woningbrand vanochtend in Nieuwleusen is een 22-jarige om het leven gekomen. Het gaat om de zoon van het gezin. De zoektocht naar een mogelijk tweede slachtoffer is gestaakt: hij bleek niet in de woning te zijn.

Het drama voltrok zich vanochtend. Een korte maar zeer hevige brand op de zolderverdieping van een woning aan het Zwartewaterland kostte het leven van de 22-jarige zoon van het gezin.

Lees ook  Tuig wil doodleuk met volle kar de Appie uit lopen!

Nadat de brandweer het vuur onder controle had, kon de zoekactie naar twee kinderen van het gezin beginnen. Een van hen werd gevonden. ,,We hebben de woning ettelijke keren doorzocht, maar we konden een tweede kind niet vinden’’, zegt een woordvoerder van de brandweer.

Later in de ochtend werd duidelijk waarom: de tiener was vannacht niet thuis, zo bleek. Hij kwam aanlopen, waarop het de politie duidelijk werd dat ze niet langer hoefden te zoeken.

Lees ook  Opgepakte terroristen Nederland wilden Gay Pride opblazen

Geschreeuw
Volgens een woordvoerder hebben buren de brand ontdekt en alarm geslagen. Omwonenden vertellen dat ze wakker werden van geschreeuw en geroep toen buren probeerden de gezinsleden in het brandende huis te wekken.

Jagende horrorteek opgedoken in Nederland – Nieuwe plaag op komst!

Nederlander (64) overlijdt na brand in Duitse sauna