in

Draagmoeder levert een tweeling – daarna onthult de DNA-test het onvoorstelbare

Om een ​​draagmoeder te worden, een tweeling te dragen en dan te beseffen dat een van de kinderen eigenlijk je biologische kind is, is onvoorstelbaar. Dat gebeurt alleen in films, toch?

Fout. Voor Jessica Allen werd het een realiteit.

Jessica en Wardell Allen waren gelukkig getrouwd en hadden twee kinderen. Jessica voelde echter dat ze mensen wilde helpen die biologisch geen kinderen van zichzelf konden krijgen, dus besloot ze draagmoeder te worden.

Een tweeling verwacht

Ze was gekoppeld aan een stel uit China en begon haar IVF-behandeling. In april 2016 kreeg ze het nieuws dat ze niet slechts één kind verwachtte, maar twee. Jessica was zwanger van een tweeling. De arts legde haar uit dat dit ongebruikelijk was, maar dat het ei soms kon delen en dus een tweeling kon geven.

Lees ook  Vader hoort rare geluiden uit de zolder komen, plaatst verborgen camera en ontdekt nare waarheid

Het Chinese stel kreeg te horen dat ze twee kinderen op de plaats van één zouden krijgen en de zwangerschap van Jessica verliep zonder problemen.

Na de geboorte werden de tweelingbroers snel bij Jessica weggehaald volgens het protocol. Voordat ze er waren, merkte ze echter dat het ene kind iets donkerder was dan het andere.

Een paar dagen later stuurde het Chinese stel Jessica een foto van de tweeling en al snel besefte ze dat het paar veel verschillen had. Een van de jongens zag er niet Chinees uit – hij had dezelfde huidskleur als de andere kinderen van Jessica en Wardell. Op dat moment begonnen de waarschuwingsklokken te rinkelen, hoewel Jessica het onderwerp niet durfde aan te halen.

DNA-resultaten keren ongelooflijk terug

Slechts een paar weken later begonnen de Chinese echtparen zich af te vragen of alles was zoals het zou moeten zijn. Ze voerden een DNA-test uit en het bleek dat het onmogelijke mogelijk was geworden: het paar was geen tweeling. Een van de jongens was, ongelooflijk, het biologische kind van Jessica en Wardell.

Lees ook  Man maakt vreemd apparaatje los in de slaapkamer – kijkt dichterbij en beseft de enge waarheid

Na een lang proces konden ze hun eigen kind terughalen om met hen opgevoed te worden – ze voelen nu dat hun familie eindelijk compleet is.

Het spreekt vanzelf dat dit het geval is, is een biologische anomalie. Gewoonlijk houdt de menstruatie op zodra een vrouw zwanger wordt. In uiterst zeldzame gevallen kan het echter doorgaan en kan een vrouw zwanger worden, ook al is ze al zwanger.

Bekijk de onderstaande video om het volledige verhaal te zien!

Wat een geweldig verhaal. Deel dit met je vrienden!

Ouders beschuldigen zoon voor opa’s dood: 14 jaar later onthult hij een hartverscheurend geheim

92-jarige vrouw heeft nog maar drie weken te leven, maar dan hoort ze dat ze een achterachterkleindochter krijgt