in

Dove man (31) halfdood geslagen en beroofd in Emmen: ‘Drie daders vielen hem van achteren aan’

Hij kreeg dinsdagavond de schrik van zijn leven. Een 31-jarige dove man uit de gemeente Veendam werd bij de Grote Rietplas in Emmen overvallen en zwaar mishandeld door drie mannen.

Dat schrijft Dagblad van het Noorden. ,,Het slachtoffer werd van achteren aangevallen. Omdat hij doof is, hoorde hij de daders niet aankomen”, zegt politiewoordvoerder Paul Heidanus. ,,De drie daders hebben zijn telefoon afgepakt en daarna, voor de ogen van het slachtoffer, in het water gegooid.”

Lees ook  ’Zwaargewonde Haarlem is moeder jeugdbende-lid’

Signalement
De verdachten zijn alle drie ongeveer 1.75 meter lang en droegen donkere kleding, waaronder een hoodie met capuchon over het hoofd getrokken.

,,Het slachtoffer zag dat de mannen in een grijze of blauwe auto, een BMW of Mercedes, zijn weggereden. De auto stond geparkeerd op de parkeerplaats aan de Boerweg.”

Lees ook  Slecht nieuws voor Roy Donders

Nog geen aanhoudingen
Eenmaal thuisgekomen belde de 31-jarige man de politie, waarna een onderzoek werd opgestart. Gisteren volgde een getuigenoproep op social media.

Heidanus: ,,Tot op heden is er nog niemand aangehouden. We komen nog steeds heel graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben.”

Hoe het momenteel met het slachtoffer gaat, is niet bekend.

GroenLinks wil alle jongeren 10.000 euro op hun 18de verjaardag geven

Stel dat oma’s geld erdoorheen joeg, gaat vrijuit: ‘Besteel je oma maar, want je komt ermee weg’