in

Dove hond door 1000 bijen gestoken – baasje dumpt hond

Pitbulls hebben de reputatie agressief en vijandig te zijn – maar zoals menig bezitter kan beamen: het is precies het tegenovergestelde!

Een uitstekend voorbeeld hiervan is de pitbull Stinger die, ondanks een hele moeilijke start, vandaag de dag een liefhebbende en gelukkige hond is die volop van het leven geniet, aldus Mirror.

Het was echter niet altijd zo rooskleurig. De viervoeter werd door zijn eigenaar buiten de dierenopvang LuvnPupz achtergelaten, na te zijn aangevallen en gestoken door 1000 bijen.

Lees ook  Ze staken haar levend in brand omdat ze vertelde wat de directeur had gedaan

De dierenvrienden die hem vonden, zagen meteen dat hij in een vreselijke toestand verkeerde. De duizenden steken waren levensgevaarlijk. Daarnaast had hij al een ernstige huidziekte en schurftmijt.

“Toen ik hem zag, wist ik dat hij ons nodig had, ongeacht de kosten,” vertelde Carri Shipaila, die het dierenasiel beheert waarbuiten Stinger werd achtergelaten, aan Mirror.

Stinger was er erg slecht aan toe, maar zijn liefhebbende persoonlijkheid was toen al zichtbaar.

Lees ook  Deze man wilde weten waarom zijn vrouw elke avond zo moe was, dus bespiedde hij haar een dag lang. DIT ontdekte hij…

Liefde, gecombineerd met de medicatie, hadden een grote invloed op het herstel van Stinger. In slechts een paar weken was hij hersteld en als nieuw.

LuvnPupz heeft sinds de oprichting zo’n 700 dieren gered, waaronder Stinger. Hij is het voorbeeld van hoe waardevol het vrijwilligerswerk van deze dierenvrienden is. Ze zijn echt een inspiratie, vind je ook niet?

Puppy kermt van pijn na marteling met zuur – dan verandert meisje zijn leven

Baby ging binnen 48 uur van gezond naar doodziek – Been geamputeerd