in

Dove bruidegom begrijpt niet waarom bruid achteraan het gangpad stopt – dan heft ze haar armen omhoog en barst hij in tranen uit.

Bruiloften zijn zo al vreugdevolle aangelegenheden, maar nog meer bijzonder is te horen over hartverwarmende gebaren die tijdens deze feesten plaatsvinden. Maar wat een prachtige bruid genaamd Elizabeth voor haar aanstaande echtgenoot deed, liet bij honderdduizenden mensen de tranen over de wangen rollen.

De grote dag van Elizabeth en Scott op 27 januari 2018 in Sydney, Australië, was een prachtige aangelegenheid. Toen de elegante bruid de zaal betrad, bereidde ze een groot moment voor, wat voor de nietsvermoedende bruidegom een complete verrassing zou zijn.

Scott begon zijn gehoor te verliezen toen hij vijf jaar oud was, en amper drie jaar later was hij compleet doof.

Lees ook  Buikje van ‘zwangere’ vrouw blijkt iets helemaal anders te zijn

Wanneer Elizabeth zich klaarmaakte om het gangpad af te lopen, weerklonk het nummer “A Thousand Years” van Christina Perri.

Elizabeth en Scott leerden elkaar twee jaar geleden kennen op Tinder. En de moeder van twee, Elizabeth, was zo verliefd dat ze meteen gebarentaal begon te leren.

Drie maanden voor de grote dag, leerde Elizabeth stiekem de gebarentaal van de tekst van het nummer.

Van zodra Scott besefte wat ze aan het doen was, barstte hij in tranen uit. Elizabeth zegt dat haar echtgenoot de video ondertussen meer dan 100 keer bekeek.

Lees ook  Jeugdvrienden worden na jaren apart op dezelfde dag dood aangetroffen – autopsie onthult de bloedstollende waarheid.

De video van het prachtige eerbetoon werd meer dan 400.000 keer bekeken. Het echtpaar is blij dat ze zoveel mensen konden bereiken. Daardoor verspreiden ze meteen bewustwording over het belang van gebarentaal.

“Ik ontving zoveel privéberichten van mensen over de hele wereld die me vertelden hoe zeer ze onder de indruk waren van de video”, vertelde Elizabeth aan News.com.au. “Mijn favorieten zijn van ouders van kinderen met een beperking. Ze zeggen dat het hen de hoop geeft dat ook zij op een dag de liefde van hun leven zullen vinden.”

Bekijk het ontzettend aangrijpende moment hieronder!

“Vermiste” hond die 10 jaar geleden dood werd verklaard, daagt mysterieus terug op.

De jongen wordt gepest vanwege zijn roze T-shirt: als ik zijn leraar de volgende dag zie, breekt mijn hart